تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

سازمان ملل برگزاری کنفرانسی جهانی برای حفاظت از اماکن مذهبی را تصویب کرد

مجمع عمومی سازمان ملل روز پنجشنبه قطعنامه‌ای را در محکومیت آسیب و تخریب اماکن مذهبی تصویب کرد و از دبیرکل این سازمان خواست یک کنفرانس جهانی تشکیل دهد تا حمایت عمومی از حفاظت از میراث دینی را به عهده بگیرد.

کد خبر: ۸۰۵۳۹
۱۱:۰۷ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹

سازمان ملل برگزاری کنفرانسی جهانی برای حفاظت از اماکن مذهبی را تصویب کرد

 

دیدارنیوز ـ به نقل از آسوشیتدپرس، این قطعنامه هدف‌گیری فزاینده "اموال فرهنگی از جمله اماکن و اشیای مذهبی توسط حملات تروریستی و شبه‌نظامیان غیرقانونی" را که معمولاً به تخریب و همچنین سرقت و قاچاق غیرقانونی موارد به سرقت رفته می‌انجامد، محکوم می‌کند.

قطعنامه این مجمع مخالفت خود را نسبت به "همه حملات به اماکن مذهبی و زیارت‌گاه‌ها... از جمله هرگونه تخریب عمدی آثار و بناها" که قانون بین‌المللی را نقض می‌کند، ابراز می‌دارد؛ و همچنین همه تهدیدات به حمله، آسیب یا تخریب اماکن مذهبی را محکوم کرده و هرگونه اقدام برای معدوم‌سازی یا تبدیل اجباری هر مکان مذهبی را تقبیح می‌کند.

این قطعنامه توسط عربستان سعودی پیشنهاد شد و کشور‌های عربی از جمله مصر، عراق، اردن، کویت، یمن، بحرین، سودان، عمان، امارات متحده عربی و فلسطین هم که توسط سازمان ملل به عنوان یک دولت غیرعضو ناظر شناخته می‌شود، از آن حمایت کردند. بنگلادش، جمهوری آفریقای مرکزی، گینه استوایی، موریتانی، مراکش، نیجریه، پاکستان، فیلیپین و ونزوئلا هم از آن حمایت کردند.

این قطعنامه پس از حمایت آمریکا و اتحادیه اروپا، با اجماع به تصویب رسید و "ولکان بوزکر"، رئیس مجمع درباره آن اظهار کرد: " تصمیم گرفته شده است".

از "آنتونیو گوترش"، دبیرکل سازمان ملل خواسته شده کنفرانسی با حضور نهاد‌های سازمان ملل، ۱۹۳ کشور عضو این سازمان، چهره‌های سیاسی، رهبران مذهبی، سازمان‌های مبتنی بر ایمان، رسانه، جامعه مدنی و دیگران برگزار کند تا به هدایت پیشرفت در اجرای برنامه اقدام سازمان ملل برای حفاظت از اماکن مذهبی کمک کند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر