تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

آخرین وضعیت فیلم‌های نعمت‌الله و مهدویان در جشنواره فجر

دو فیلم «شیشلیک» و «قاتل و وحشی» با انجام اصلاحاتی برای بازبینی نهایی و نمایش در جشنواره فیلم فجر آماده می‌شوند.

کد خبر: ۸۰۵۰۱
۱۷:۲۶ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز -  کار هیات داوران سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود رسیده و بیشتر فیلم‌ها با صدور پروانه نمایش دیده شده‌اند. در این بین دو فیلم «قاتل و وحشی» به کارگردانی حمید نعمت‌الله و «شیشلیک» به کارگردانی محمدحسین مهدویان با اصلاحاتی روبه‌رو شده‌اند که در صورت انجام موارد مورد نظر شورای پروانه نمایش به زودی در اختیار هیات داوران قرار می‌گیرند.

در روزهای گذشته پس از آن‌که شنیده شد فیلم جدید نعمت‌الله - که سال گذشته به دلیل مشکلاتی در مالکیت فیلم امکان حضور در جشنواره را پیدا نکرده بود - مانعی برای گرفتن مجوز در شورای پروانه نمایش پیدا کرده، جمعی از هنرمندان مطرح سینما از جمله هدیه تهرانی، پرویز پرستویی، نوید محمدزاده و حامد بهداد به حمایت از این فیلم پرداخته و خواستار این شدند که فیلم در جشنواره به قضاوت مردم و تماشاگران گذاشته شود.

در این‌باره محمدرضا فرجی - مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی - به ایسنا گفت: سازندگان این دو فیلم مواردی را که برای اصلاح مدنظر شورا بود پذیرفته‌اند و فقط مشکل زمان را داشتند که قول داده‌اند تا یکی دو روز آینده فیلم را به ما برسانند.

پیگیری‌ها حاکی از این است که اصلاحات واردشده به فیلم «شیشلیک» در بخشی از دیالوگ‌هاست اما در فیلم نعمت‌الله مسئله بر سر موی تراشیده‌شده بازیگر زن است که احتمالا دچار تغییراتی می‌شود تا مجوز نمایش آن صادر شود. این فیلم‌ها باید در روزهای اوایل هفته ‌پیش‌ رو به سازمان سینمایی برسند چرا که جدول نمایش فیلم‌های جشنواره باید بسته شود.
لیلا حاتمی، امین حیایی، شهرام حقیقت‌دوست و ستاره اسکندری بازیگران فیلم «قاتل و وحشی» هستند و همایون شجریان هم برای چهارمین‌بار در این فیلم با نعمت‌الله همکاری کرده است. 

«شیشلیک» که یک فیلم کمدی است، آخرین فیلمی بود که فرم حضور در جشنواره را پر کرد. در این فیلم رضا عطاران، ژاله صامتی، پژمان جمشیدی، مه‌لقا باقری، وحید رهبانی، عباس جمشیدی‌فر و جمشید هاشم‌پور بازی کرده‌اند. مهدویان این فیلم را به نویسندگی امیرمهدی ژوله ساخته است.

براساس پیگیری‌ها، جدول فیلم‌های جشنواره گویا با حداقل ۱۴ و حداکثر ۲۰ فیلم تنظیم خواهد شد تا برای نمایش در سینمای رسانه و سینماهای مردمی شرایط مهیا شود.

همچنین به نظر می‌رسد امسال تعداد سینماهای مردمی از سال‌های گذشته بیشتر باشد چرا که با توجه به ظرفیت ۳۰ درصدی هر سالن برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی، به حضور سالن‌های بیشتری نیاز است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير