تیتر امروز

هشدار به اسرائیل/ بریتانیا: تشدید تنش به نفع هیچ‌کس نیست/ لغو پروازهای لوفت هانزا به تل‌آویو
انتقام ایران از اسرائیل پس از حمله تروریستی (این گزارش بروزرسانی می‌شود)

هشدار به اسرائیل/ بریتانیا: تشدید تنش به نفع هیچ‌کس نیست/ لغو پروازهای لوفت هانزا به تل‌آویو

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!
افاضات اضافه

به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!

در هفته‌ای که گذشت، عوام‌الملک به مسایل مهم و حساسی چون موی نسوان پرداخته و درباره حوادث اخیر در کشور گفته ما عوام، رعیتی بیش نیستیم و نباید این را فراموش کنیم.

تمدید دوباره مهلت پرداخت وام کرونا ویژه گردشگری

مهلت پرداخت وام کرونا ویژه بخش گردشگری تا پایان بهمن‌ماه ۹۹ تمدید شد.

کد خبر: ۸۰۳۵۷
۱۳:۴۲ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
 تمدید دوباره مهلت پرداخت وام کرونا ویژه گردشگری
 
دیدارنیوز ـ  معاون گردشگری در نامه‌ای به مدیران کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد که پیرو بخشنامه و ابلاغ بانک مرکزی به بانک‌های عامل، مهلت پرداخت تسهیلات به فعالان گردشگری تا پایان بهمن‌ماه ۹۹ تمدید شد.

بانک مرکزی ۱۷ دی‌ماه ۹۹ در بخشنامه‌ای به بانک‌های ملی، صادرات، سپه، ملت، تجارت، رفاه کارگردان، پارسیان، اقتصاد نوین، خاورمیانه، سامان، پاسارگاد، کارآغرین، آینده، شهر، سینا، گردشگری و موسسه اعتباری غیربانکی ملل، اعلام کرده بود: پیرو ابلاغ مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا در خصوص تسهیلات کسب و کار‌های آسیب‌دیده در حوزه گردشگری و ودیعه اجاره مسکن از مصوبات پنجاه و یکمین جلسه این ستاد مورخ ۱۳ دی‌ماه ۱۳۹۹، مهلت پرداخت تسهیلات فعالان حوزه گردشگری و سقف مهلت زمانی پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها به مشاغل و کسب و کار‌های آسیب‌دیده از کرونا در حوزه گردشگری، موضوع بند (۶) مصوبه جلسه (۲۹) مورخ ۱۲ مهرماه ۹۹ تا پایان بهمن‌ماه امسال تمدید شد.

ستاد کرونا در مهرماه مصوب کرد به تمام کسب و کار‌های گردشگری با توجه به نوع فعالیت، بزرگی و کوچکی واحد، درجه و ستاره تسهیلاتی از ۱۶ میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان با نرخ سود ۱۲ درصد و با دوره تنفس حدود شش ماه اختصاص یابد.

مبلغ این وام به تفکیک برای راهنمایان گردشگری ۲۰ میلیون تومان، دفاتر خدمات مسافرتی بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان، شرکت‌های حمل و نقل گردشگری ۸۰ میلیون تومان، موسسات آموزش گردشگری ۶۰ میلیون تومان، شرکت‌های عامل تطبیق ۵۰ میلیون تومان، ارزیابان و عوامل تطبیق ۱۶ میلیون تومان، اقامتگاه‌های بومگردی و سنتی براساس تعداد اتاق، مساحت و درجه واحد بین ۸۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان، هتل‌ها بر حسب ستاره و تعداد اتاق از ۲۰۰ تا ۹۰۰ میلیون، و هتل‌آپارتمان‌ها، متل‌ها و مهمانپذیر‌ها به تفکیک درجه و تعداد اتاق از ۲۰۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.

همچنین سفره‌خانه‌های سنتی و واحد‌های پذیرایی بین‌راهی، مراکز سرگرمی و تفریحی، مجتمع‌های گردشگری و آب‌درمانی دارای مجوز فعالیت از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی براساس نوع و درجه واحد بین ۱۰۰ میلیون تا ۳۵۰ میلیون تومان می‌توانند دریافت کنند.

با وجود این بخشنامه بانک مرکزی، بسیاری از فعالان گردشگری از همکاری نکردن بانک‌ها در امهال اقساط و حتی پرداخت این تسهیلات، به بهانه ابلاغ نشدن آن به استان‌ها خبر می‌دهند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی