تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

زارع: وزارت آموزش و پرورش مکلف به استخدام معلمان در سال آینده شد

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت که کمیسیون تلفیق، وزارت آموزش و پرورش را مکلف به استخدام معلمانی کرد که از سال ۱۳۸۸ به بعد با آموزش و پرورش همکاری دارند و از پروسه استخدام جا مانده‌اند.

کد خبر: ۸۰۳۴۱
۱۱:۲۰ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹

زارع: وزارت آموزش و پرورش مکلف به استخدام معلمان در سال آینده شد

 

دیدارنیوز ـ رحیم زارع در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) در نشست خبری در توضیح آخرین مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت: کمیسیون تلفیق تصویب کرد که ۳۷۵ میلیارد تومان جهت پوشش بیمه‌ای هزینه‌های درمان ناباروری دارویی و پاراکیلینیک و سایر روش‌های درمان ناباروری اختصاص یابد. همچنین سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان آموزش و پرورش مکلف شد نسبت به استخدام جاماندگان سال ۱۳۸۸ که هم‌اکنون با آموزش و پرورش همکاری دارند، اقدام کنند که اولویت با معلمین قرآنی است.

وی ادامه داد: جهت نظم دهی به صدور بخشنامه‌ها، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند در سال ۱۴۰۰ با هماهنگی معاونت حقوقی رییس جمهور نسبت به صدور بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها اقدامات لازم را انجام دهند که برای این کار یک رویه واحدی در نظر گرفته شده است، چون در حال حاضر نحوه‌ی صدور بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها خلل ایجاد می‌کرد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ ادامه داد: به دولت اختیار داده شده طرح‌های جدید، نیمه تمام آماده بهره‌برداری و در حال بهره‌برداری را در قالب مشارکت واگذار کرده و یا به پایان برساند. این کار با اولویت بخش خصوصی، تعاونی و شهرداری‌ها صورت می‌گیرد. همچنین دولت مکلف شد در سال آینده بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد را در مورد کلیه دستگاه‌های اجرایی انجام دهد.

زارع اضافه کرد: دولت حکمی گرفته بود که به موجب آن در اجرای بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، کارمندانی که تمایلی برای جابه‌جایی ندارند را بتواند آن‌ها را بازخرید و بازنشسته کند. این حکم حذف شد و این اختیار به کارمندان داده شد که با اختیار خودشان به دستگاه‌های دیگر منتقل شوند. همچنین به دانشگاه‌های علوم پزشکی اجازه داده شد حداقل یک درصد و حداکثر پنج درصد از اعتبارات تملک دارایی خود را صرف نوسازی و خرید تجهیزات از شرکت‌های دانش بنیان کنند.

وی اضافه کرد: جهت اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و آگاهی بخشی موضوعات مختلف توسط صداوسیما و اجرایی شدن بند «چ» ماده ۳۷ قانون برنامه ششم، سازمان برنامه و بودجه مکلف شد اعتبارات منظور شده را مستقیم در اختیار صداوسیما قرار دهد. سال‌های قبل صداوسیما مجبور بود از کلیه دستگاه‌ها برای گرفتن بودجه موافقت‌نامه دریافت کنند ما در این مصوبه مقرر کردیم که سازمان برنامه و بودجه مستقیم اعتبارات را در مورد اجرای این بخش از برنامه ششم توسعه به صداوسیما پرداخت کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ اظهار کرد: امروز کمیسیون تلیفیق وارد بخش مربوط به هدفمندی یارانه‌ها و میزان افزایش حقوق کارمندان دولت در سال آینده می‌شود و گزارش کامل مصوبات کمیسیون تلفیق درباره‌ی بودجه امروز تقدیم هیات رییسه خواهد شد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی