تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

بررسی عدم پرداخت حقوق سربازان در کمیسیون اصل نود

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از بررسی موضوع عدم پرداخت حقوق سربازان در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

کد خبر: ۸۰۳۰۷
۱۹:۲۳ - ۳۰ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - علی خضریان با اشاره به جلسه بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: جلسه امروز در خصوص پیگیری طرز کار سازمان برنامه و بودجه در مورد عدم اجرای کامل مواد ۴۹ و ۵۰ قانون خدمت وظیفه عمومی در مورد پرداخت حقوق سربازان بود که با حضور وزیر دفاع و مسئولین ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شد. همچنین قرار بود معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز در این جلسه حضور پیدا کنند که متأسفانه با وجود نامه رسمی کمیسیون و دعوت از ایشان آقای نوبخت در جلسه کمیسیون حضور پیدا نکرده و این عدم حضور در کمیسیون اصل ۹۰ بر اساس قانون تخلف محسوب می‌شود و بنا به اعلام رئیس جلسه این موضوع به دستگاه قضایی گزارش خواهد شد.

رییس کمیته سیاسی، نظامی و امنیتی کمیسیون اصل نود اضافه کرد: در سال‌های اخیر شاهد عدم پرداخت کامل مطالبات سربازان به شکل پیش‌بینی شده در قانون بودیم که بر اساس اعلام وزیر محترم دفاع و مسئولین ارشد ستاد کل نیروهای مسلح اصلی‌ترین دلیل این موضوع کمبود اعتبارات و نداشتن ردیف بودجه‌ای خاص در قوانین سنواتی بودجه است. 

وی اضافه کرد: مقرر شد این موضوع از سوی کمیسیون اصل ۹۰ پیگیری شده تا بودجه سال ۱۴۰۰ به شکلی تنظیم شود که یک ردیف بودجه خاص برای امور سربازان پیش بینی شود و وزارت محترم دفاع و ستاد کل نیروهای مسلح نیز این مطالبه را طی نامه‌ای از کمیسیون اصل ۹۰ مطرح کنند تا کمیسیون نیز از طریق کمیسیون تلفیق بودجه موضوع را دنبال کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی