تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

هشدار پلیس آگاهی به متقاضیان پیش خرید مسکن

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا از متقاضیان پیش خرید مسکن خواست قبل از انعقاد هرگونه عقد قرارداد نسبت به درستی ادعاهای مطرح شده اطمینان حاصل کنند.

کد خبر: ۸۰۲۶۸
۱۳:۳۲ - ۳۰ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - سرهنگ شهاب امینی اظهارکرد: کارآگاهان پلیس آگاهی به تازگی موفق شدند اعضای یک باند حرفه ای که در پوشش پیش فروش آپارتمان کلاهبرداری می کردند را شناسایی و در اقدامی ضربتی دستگیر کنند.

وی با اشاره به اینکه اعضای این باند تاکنون به چندین مورد کلاهبرداری به روش انتشار آگهی های فریبنده اعتراف کرده اند، گفت: خریداران مسکن در گام نخست می بایست ادعاهای مطرح شده توسط پیش فروشندگان را به دقت مورد بررسی قرار دهند سپس پرداخت هرگونه وجه را به بعد از زمان تنظیم سند در دفاتر اسناد رسمی موکول کنند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا افزود: پیش فروشنده نیز باید قبل از هرگونه اقدام جهت تبلیغ و آگهی پیش فروش به هر طریق از جمله درج در مطبوعات و پایگاه های اطلاع رسانی و سایر رسانه های گروهی و نصب در اماکن و ...، مجوز انتشار آگهی را از وزارت راه و شهرسازی اخذ کند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس امینی همچنین خاطرنشان کرد: در مواردی که واحدی توسط چند نفر پیش خرید می شود باید میزان سهم هریک از پیش خریداران توسط دفاتر اسناد رسمی در سند مشخص و به هریک از خریداران یک نسخه از سند تحویل شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی