تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

شیده لالمی دبیر خبر روزنامه همشهری درگذشت

شیده لالمی ـ دبیر اجتماعی روزنامه همشهری ـ دار فانی را وداع گفت.

کد خبر: ۸۰۱۲۲
۱۷:۳۲ - ۲۸ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - نیلوفر قدیری مدیر مسئول روزنامه همشهری با تایید خبر درگذشت شیده لالمی، تاکید کرد که هنوز جزئیات دقیقی از علت فوت این روزنامه نگار به آنها اعلام نشده است.

قدیری درباره شیده لالمی و سوابق کاری و حرفه ای او در روزنامه نگاری، یادآور شد: شیده لالمی روزنامه نگار خوش ذوق در حوزه تخصصی اش بود که در این حوزه هم کسب دانش کرده بود و حدود یک سالی بود که دبیر گروه اجتماعی بود. در این یک سال جز سخت کوشی به ویژه در ارتباط با موضوع کرونا چیزی از او ندیدیم. صفحه ای با موضوع کرونا طراحی کرده بودیم که ایشان بنیان گذار این صفحه بودند و متاسفانه خیلی ناباورانه از بین ما رفتند.

مدیر مسوول روزنامه همشهری درباره علت فوت شیده لالمی که در برخی رسانه ها گازگرفتگی عنوان شده است، توضیح داد: جزئیات علت فوت ایشان تاکنون از سوی دوستان نزدیکش مطرح شده است.

روایتی از ترک تحصیل گسترده دختران در روستاهای خوزستان، شوراهای شهر و چشم‌انداز پیش‌رو، پیامدهای اجتماعی حمل و نقل اینترنتی در خیابان های تهران، تاثیر ماهای پایتخت بر سبک زندگی مردم (تهران در محاصره غول های تجاری)، با جان باغ ها به جای خانه های تاریخی (ساخت و سازها در تهران) و داغ فرزندان مرده روی دل‌های کزاز (گزارشی از مرگ تدریجی مردم و تولد کودکان معلول در چند صد متری صنایع بزرگ در اراک) از جمله گزارش های سال های اخیر شیده لالمی در رسانه ها بوده است.

عبدالرسول وصال، مدیرمسئول سابق روزنامه شهروند، به مناسبت انتشار هزارمین شماره این روزنامه، در مصاحبه‌ای به خصوصیات بارز همکارانش پرداخته و از شیده لالمی به عنوان «الگوی خبرنگار اجتماعی، منصف و استوار» یاد کرده بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير