تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

پوتین دستور واکسیناسیون مردم علیه کرونا را صادر کرد

ولادیمیر پوتین روز چهارشنبه در نشست ستاد مبارزه با کرونا که به صورت وبیناری برگزار شد، گفت: واکسیناسیون همه مردم روسیه علیه کرونا باید از هفته آینده آغاز شود. وی خطاب به شرکت کنندگان در این نشست خاطر نشان کرد: باید از واکسن زدن گسترده علیه کرونا، به مرحله واکسیناسیون عمومی همه مردم روسیه وارد شویم و زیرساخت‌های لازم برای این منظور ایجاد شود.

کد خبر: ۷۹۹۵۲
۲۲:۳۸ - ۲۴ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - به گزارش  شبکه تلویزیونی روسیه۲۴، ولادیمیر پوتین روز چهارشنبه در نشست ستاد مبارزه با کرونا که به صورت وبیناری برگزار شد، گفت: واکسیناسیون همه مردم روسیه علیه کرونا باید از هفته آینده آغاز شود.

وی خطاب به شرکت کنندگان در این نشست خاطر نشان کرد: باید از واکسن زدن گسترده علیه کرونا، به مرحله واکسیناسیون عمومی همه مردم روسیه وارد شویم و زیرساخت‌های لازم برای این منظور ایجاد شود.

رئیس جمهوری روسیه گفت که در این زمینه نباید مشکل خاصی بروز کند زیرا واکسن «اسپوتنیک وی» نیاز به شرایط خاص برای حمل و نقل به مناطق مختلف ندارد.

پوتین تصریح کرد: اسپوتنیک وی بهترین واکسن ضدکرونا در سطح جهان است. اما باید دانست که این واکسن در شرایطی که ویروس کرونا تغییر ماهیت می‌دهد چگونه عمل می‌کند.

واکسیناسیون کرونا در مسکو با واکسن اسپوتنیک وی از پنجم ماه دسامبر سال ۲۰۲۰ (۱۵ آذر ماه) و در سراسر روسیه از روز ۱۵ همان ماه (۲۵ آذر) با توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن اسپوتنیک برای پزشکان و معلمان آغاز شد.

در مرحله کنونی فقط معلمان، کارکنان بخش‌های درمانی و نیز کارکنان مراکز حیاتی از جمله امدادگران و نظامیان واکسینه می‌شوند و هر منطقه روسیه اختیار یافته است افرادی را که باید علیه کرونا واکسینه شوند، تعیین و به آنها واکسن زده شود.

وی این را نیز گفت که به دلیل کاهش سرعت انتشار کرونا (کاهش تلفات و شمار مبتلایان) در روسیه نباید آسوده خاطر شویم. در سطح جهانی نمی‌توانند بر ویروس کرونا غلبه کنند. نگرانی شدیدی در مورد وضع انتشار کرونا در انگلیس وجود دارد.

در روسیه، سه میلیون و ۴۷۱ هزار نفر به کویید-۱۹ مبتلا شده و ۶۳ هزار و ۳۷۰ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

در شبانه روز اخیر در این کشور ۲۲ هزار و ۸۵۰ نفر به بیماری کرونا مبتلا یا تست کرونای آنها مثبت بوده است و ۵۶۶ نفر هم بر اثر این بیماری جان خود را ازدست داده‌اند.

در زمان حاضر حدود ۵۰۰ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌های روسیه بسر می‌برند


منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير