تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

وضعیت آلودگی هوا خطرناک شده است/ برای کاهش ساعت کاری و تعطیلی اقدام شود

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با خطرناک خواندن وضعیت آلودگی هوا در تهران، گفت: اگر واقعا اقدام جدی در زمینه کاهش منابع انتشار آلودگی و کاهش مواجهه مردم نشود، واقعا نگران سلامت عموم مردم و نگران وقوع شرایطی مانند یک حادثه ناگوار در شهر تهران و سایر کلان‌شهرها هستیم.

کد خبر: ۷۹۹۴۴
۲۰:۵۴ - ۲۴ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - دکتر عباس شاهسونی با اشاره به خطرناک بودن شرایط آلودگی هوا در تهران و کلان شهرها، گفت: انجام هر گونه فعالیت ورزشی سنگین و ورزش در فضای آزاد در شرایط فعلی آلودگی هوا، بجای اینکه به سلامتی مردم کمک کند، برای سلامتی‌شان خطرناک است. بنابراین اصلا در تهران اقدام به فعالیت ورزشی نکنند.

وی افزود: خصوصا اینکه در حال حاضر شهر تهران در وضعیت بسیار ناسالم قرار گرفته است و حتی از مرحله اضطرار هم خارج شده و وارد مرحله خطرناک شده است. در حال حاضر شرایط آلودگی تهران بسیار نامناسب است.

شاهسونی تاکید کرد: اگر واقعا اقدام جدی در زمینه کاهش منابع انتشار آلودگی و کاهش مواجهه مردم نشود، واقعا نگران سلامت عموم مردم و نگران وقوع شرایطی مانند یک حادثه ناگوار در شهر تهران و سایر کلان‌شهرها هستیم.

وی با بیان اینکه منابع انتشار مانند سوزاندن مازوت در نیروگاه ها در این وضعیت باید مشخص و در عین حال ممنوع شود، گفت: در زمینه کاهش مواجهه مردم با آلودگی هوا و انجام اقداماتی مانند کاهش ساعت کاری، تعطیلی و... باید به صورت عاجل انجام شود. در شرایطی که نفس کشیدن امکان پذیر نیست و شرایط آلودگی هوا بسیار نامطلوب بوده و در شرایط ناسالم هستیم باید اقدامات عاجلی در زمینه کاهش منابع انتشار آلودگی و کاهش مواجه مردم انجام شود.

شاهسونی با بیان اینکه مردم در این شرایط آب و هوایی در خانه بمانند و هر نوع فعالیت غیرضروری در خارج از منزل را به حداقل برسانند، گفت: با توجه به پایداری وضعیت آب و هوا پیش بینی می شود که این شرایط تا جمعه و حتی تا هفته آینده ادامه داشته باشد. به هر صورت ما به شرایطی رسیدیم که نیازمند اقدامات عاجل برای کاهش غلظت آلاینده‌ها و کاهش مواجهه مردم با آلودگی هوا است.
 
 
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير