تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دربی ۹۴، روز مدافعان

وضعیت دو تیم پیش از دربی ۹۴ هم به نحوی است که بنظر نمی‌رسد مربیان چندان تمایلی به بازی تهاجمی در شروع مسابقه داشته باشند و احتمالا برخلاف دربی آخر دو تیم، خبری از بازی پرگل و پر موقعیت نیست.

کد خبر: ۷۹۶۲۵
۱۵:۴۸ - ۲۰ دی ۱۳۹۹

دربی ۹۴، روز مدافعان

دیدارنیوز ـ سجاد شجاعی: ۲۲ دی ماه استادیوم خالی از تماشاگر، آزادی زیر آسمان آلوده تهران، میزبان آخرین دربی قرن چهاردهم خواهد بود. دی ماه هر چند از سردترین ماه های سال است اما شاهد گرم‌ترین و جنجالی‌ترین دربی‌های تاریخ بوده، حداقل دو دربی پرتنش و پر گل در دهه ۷۰ که با درگیری و محرومیت تعدادی از بازیکنان دو تیم همراه شد، در این ماه برگزار شد.

سال‌های اخیر اما دربی‌ها کمتر شاهد درگیری و تنش بوده و معمولا تیم‌ها بیشتر روی بازی تمرکز می‌کنند تا حواشی خاص این بازی و اگر هم تنشی بین بازیکنان و باشگاه‌ها پیش بیاید طرفین بیشتر در فضای مجازی از خجالت هم در می‌آیند.

وضعیت دو تیم پیش از دربی ۹۴ هم به نحوی است که بنظر نمی‌رسد مربیان چندان تمایلی به بازی تهاجمی حداقل در شروع مسابقه داشته باشند و احتمالا برخلاف دربی آخر دو تیم، خبری از بازی پرگل و پر موقعیت نباشد.

استقلال که بعد از یک دوره پرنوسان در هفته‌های ابتدایی، حالا به صدر جدول رسیده نمی‌خواهد با شکست مقابل رقیب سنتی از شرایط ثبات خارج شود و پرسپولیس هم که در هفته‌های اخیر نمایش ضعیفی داشته و با هت‌تریک تساوی پای به میدان دربی می‌گذارد، می‌داند در صورت شکست در این مسابقه شرایط بحرانی را پیش رو خواهد داشت.

با این اوصاف بنظر می‌رسد دو تیم با آرایش محتاطانه وارد میدان شوند و اگر توپی از خط دروازه‌ها رد شود روی اشتباهات فردی یا حوادث فوتبال خواهد بود.

در این شرایط هر تیمی که در دفاع کم‌اشتباه‌تر عمل کند می‌تواند امیدوار به پیروزی باشد. پرسپولیس که این فصل بر خلاف سال‌های قبل در خط حمله عملکرد ناامید کننده‌ای داشته و هنوز پای مهاجمانش به گلزنی باز نشده، احتمالا بیشتر روی ضربات ایستگاهی یا شوت‌های از راه دور برای گشودن دروازه حریف حساب کرده و استقلال هم دلبسته به تکنیک قائدی و نفوذهای غفوری از سمت راست است.

از طرف دیگر دربی ۹۴ تقابل پرسپولیس به عنوان بهترین خط دفاع لیگ و استقلال به عنوان دومین خط دفاع برتر مسابقات تا به اینجای رقابتهاست و عملکرد مثبت لک و مظاهری هم باعث شده تا خیال دو تیم تا حد زیادی از دروازه ها راحت باشد.

باید دید در نبرد دو خط دفاعی برتر لیگ کدام یک کم اشتباه تر ظاهر می‌شوند و کدام تیم می‌تواند از تک موقعیت احتمالی به بهترین شکل بهره ببرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها