تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

دربی ۹۴، روز مدافعان

وضعیت دو تیم پیش از دربی ۹۴ هم به نحوی است که بنظر نمی‌رسد مربیان چندان تمایلی به بازی تهاجمی در شروع مسابقه داشته باشند و احتمالا برخلاف دربی آخر دو تیم، خبری از بازی پرگل و پر موقعیت نیست.

کد خبر: ۷۹۶۲۵
۱۵:۴۸ - ۲۰ دی ۱۳۹۹

دربی ۹۴، روز مدافعان

دیدارنیوز ـ سجاد شجاعی: ۲۲ دی ماه استادیوم خالی از تماشاگر، آزادی زیر آسمان آلوده تهران، میزبان آخرین دربی قرن چهاردهم خواهد بود. دی ماه هر چند از سردترین ماه های سال است اما شاهد گرم‌ترین و جنجالی‌ترین دربی‌های تاریخ بوده، حداقل دو دربی پرتنش و پر گل در دهه ۷۰ که با درگیری و محرومیت تعدادی از بازیکنان دو تیم همراه شد، در این ماه برگزار شد.

سال‌های اخیر اما دربی‌ها کمتر شاهد درگیری و تنش بوده و معمولا تیم‌ها بیشتر روی بازی تمرکز می‌کنند تا حواشی خاص این بازی و اگر هم تنشی بین بازیکنان و باشگاه‌ها پیش بیاید طرفین بیشتر در فضای مجازی از خجالت هم در می‌آیند.

وضعیت دو تیم پیش از دربی ۹۴ هم به نحوی است که بنظر نمی‌رسد مربیان چندان تمایلی به بازی تهاجمی حداقل در شروع مسابقه داشته باشند و احتمالا برخلاف دربی آخر دو تیم، خبری از بازی پرگل و پر موقعیت نباشد.

استقلال که بعد از یک دوره پرنوسان در هفته‌های ابتدایی، حالا به صدر جدول رسیده نمی‌خواهد با شکست مقابل رقیب سنتی از شرایط ثبات خارج شود و پرسپولیس هم که در هفته‌های اخیر نمایش ضعیفی داشته و با هت‌تریک تساوی پای به میدان دربی می‌گذارد، می‌داند در صورت شکست در این مسابقه شرایط بحرانی را پیش رو خواهد داشت.

با این اوصاف بنظر می‌رسد دو تیم با آرایش محتاطانه وارد میدان شوند و اگر توپی از خط دروازه‌ها رد شود روی اشتباهات فردی یا حوادث فوتبال خواهد بود.

در این شرایط هر تیمی که در دفاع کم‌اشتباه‌تر عمل کند می‌تواند امیدوار به پیروزی باشد. پرسپولیس که این فصل بر خلاف سال‌های قبل در خط حمله عملکرد ناامید کننده‌ای داشته و هنوز پای مهاجمانش به گلزنی باز نشده، احتمالا بیشتر روی ضربات ایستگاهی یا شوت‌های از راه دور برای گشودن دروازه حریف حساب کرده و استقلال هم دلبسته به تکنیک قائدی و نفوذهای غفوری از سمت راست است.

از طرف دیگر دربی ۹۴ تقابل پرسپولیس به عنوان بهترین خط دفاع لیگ و استقلال به عنوان دومین خط دفاع برتر مسابقات تا به اینجای رقابتهاست و عملکرد مثبت لک و مظاهری هم باعث شده تا خیال دو تیم تا حد زیادی از دروازه ها راحت باشد.

باید دید در نبرد دو خط دفاعی برتر لیگ کدام یک کم اشتباه تر ظاهر می‌شوند و کدام تیم می‌تواند از تک موقعیت احتمالی به بهترین شکل بهره ببرد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر