تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

دیدار پامپئو با وزیر خارجه دولت بایدن برای تسهیل "انتقال منظم"

مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه برای نخستین بار از زمانی که "آنتونی بلینکن" به عنوان نامزد ریاست این وزارتخانه انتخاب شد، با وی دیدار کرد.

کد خبر: ۷۹۶۲۴
۱۵:۳۶ - ۲۰ دی ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پامپئو در یک پیام توییتری این نشست را مورد تأیید قرار داد و یادآور شد دیدار او با بلینکن به منظور "تسهیل یک انتقال منظم و تضمین منافع آمریکایی‌ها در خارج کشور" بوده است. پامپئو که از هواداران سرسخت ترامپ است، دیدار خود با بلینکن را "سازنده" توصیف کرد.

سی‌ان‌ان با استناد به منابع گزارش داد، بلینکن و پامپئو در ابتدا قرار بوده اواسط دسامبر ملاقات کنند. با این حال، نشست آن‌ها در نتیجه رفتن پامپئو به قرنطینه به دنبال تماس با شخصی که تست کووید ۱۹ او مثبت شده بود، لغو شد.

پامپئو پس از ادعای نوامبر سال گذشته خود در پاسخ به خبرنگاری که پرسیده بود آیا وزارت خارجه در حال برنامه‌ریزی برای همکاری با تیم انتقالی بایدن است یا خیر، مورد انتقاد گسترده قرار گرفت. وی در آن زمان مدعی شد ترامپ یک دوره دیگر در سمت خود باقی می‌ماند.

وی طی جلسه توجیهی در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۰، یک هفته پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، گفته بود: انتقال آرامی به دوره دوم دولت ترامپ انجام خواهد شد.

گرچه پامپئو هنوز در بیانیه‌های علنی بایدن را به عنوان رئیس جمهور منتخب مورد تأیید قرار نداده، این هفته در مصاحبه‌ای با بلومبرگ نیوز به نظر رسید که اشاره‌ای به خروج خود می‌کند.

وی طی این مصاحبه اظهار کرد: پس از ۴ سال، فکر می‌کنم جهان را امن‌تر از زمانی که آمدیم، کردیم.

وی همچنین گفت: «امیدوارم سیاست‌هایی که ما بر جای گذاشتیم، ظرفیت تداوم را داشته باشد و هر کسی که وزیر امور خارجه هست، به نحوی به این راه ادامه دهد که تهدید از سمت حزب کمونیست چین را به رسمیت بشناسد و کاری که ما برای مقابله با ایران انجام داده‌ایم محترم شمارد. این‌ها ظرفیت تحمیل آسیب واقعی به ایالات متحده را دارند.»

بلینکن یکی از نخستین نامزد‌های کابینه بود که توسط بایدن اعلام شد. با این وجود زمان جلسه تأیید سنای او هنوز مشخص نشده است.
 
منبع: ایسنا
برچسب ها: امریکا پمپئو
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها