تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

چه پیامک‌هایی مشمول جریمه محدودیت تردد می‌شود؟

کد خبر: ۷۹۴۱۴
۱۲:۲۸ - ۱۷ دی ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ سرهنگ عین الله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهور در گفتگویی در پاسخ به این سئوال که چه پیامک‌هایی مشمول جریمه محدودیت تردد می‌شوند؟ گفت: چنانچه برای افرادی پیامکی با این مضمون آمده باشد که تردد مالک خودرو در حال بررسی است؛ این افراد نگران نباشند، زیرا این پیامک در چک اپراتور‌های بخش اجرائیات پلیس راهور به صورت سیستمی بررسی می‌شود و چنانچه رنگ و نوع خودرو با پیامک ارسالی هماهنگی نداشته باشد، حذف می‌شود.
 
وی تصریح کرد: البته اگر پیامک دومی آمد که در آن ذکر شده، مرتکب فلان تخلف شده اید و این پیامک دارای شناسه پرداخت باشد، یعنی تخلفی صورت گرفته و باید جریمه پرداخت شود.

جهانی اضافه کرد: چنانچه فردی در فلان جاده و مسیر ترددی نداشته، اما پیامک دریافت کرده است، این نوع پیامک‌ها نیز در چک اپراتور‌های پلیس راهور بررسی و از سیستم حذف می‌شود.

معاون اجتماعی پلیس راهور در پاسخ به این سئوال که تکلیف پیامک‌های ارسالی برای افرادی که دارای مجوز تردد در طرح شبانه و ورودی و خروجی برخی از شهر‌های نارنجی هستند، چیست؟ گفت: چنانچه نام دارندگان مجوز فرمانداری‌ها در سیستم اجرائیات راهور ثبت شده، اما برای آن‌ها پیامک هشداری آمده است، نگران نباشند، زیرا با ارسال این پیامک جریمه‌ای برای آن‌ها منظور نمی‌شود.

سرهنگ جهانی در پاسخ به این پرسش که تکلیف پیامک‌هایی که برای دو نفر ارسال می‌شود که هر دو از یک مسیر و در یک ساعت معین تردد کرده اند، اما برای یک نفر پیامک جریمه تردد در طرح محدودیت کرونا ارسال می‌شود، اما برای فرد دیگر پیامکی ارسال نمی‌شود، چیست؟ گفت: احتمالا دارنده وسیله نقلیه شماره تلفن جدید خود را در سیستم اجرائیات پلیس راهور ثبت نکرده است بر اساس قانون افراد باید ظرف ۴۸ ساعت تغییر نشانی منزل و تلفن خود را به اجرائیات راهور اعلام کنند و برای این منظور به پلیس +۱۰ یا مرکز اجرائیات پلیس راهور مراجعه کنند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت