تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

از رونمایی لوگوی "مخفیگاه" تا چند خبر دیگر هنری

رونمایی از لوگوی "مخفیگاه" و خبر‌های از تولید تئاتری، چون «سهم زن» با بازی متین ستوده و فیلم سینمایی «قطع فوری» در آخرین روز‌های پیش تولید از جمله خبر‌های سینما و تئاتر است.

کد خبر: ۷۹۱۴۵
۱۸:۰۰ - ۱۳ دی ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ لوگوی فیلم «مخفیگاه» به کارگردانی بنیامین نادعلی و تهیه کنندگی هاشم علی اکبری و یوسف نادعلی رونمایی و منتشر شد.

طبق گزارش رسیده، فیلمبرداری فیلم «مخفیگاه» از اواسط آذرماه آغاز شده همچنان در تهران ادامه دارد و به تازگی لوگوی این فیلم توسط امیر محمد حسنی طراحی و رونمایی شده است.

فیلم «مخفیگاه» اولین فیلم بلند بنیامین نادعلی در مقام کارگردان و یک فیلم اجتماعی است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: از وقتی یادمه دارم واسه زندگیم رکاب می‌زنم، ولی کم زمین نخوردم، تازه فهمیدم خوبه یه وقتایی زمین بخوری که بفهمی راه رو داری اشتباه میری...

امیررضا رنجبران، نهال دشتی، میلاد معیری، شایان فصیح زاده، امیر رئیسیان، سام دادخواه، روناک پوریادگار، مهدی امینی، حمید پری نژاد با حضور بهار قاسمی و... از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم نقش آفرینی دارند.

سایر عوامل این فیلم عبارتند از: تهیه کنندگان: هاشم علی اکبری و یوسف نادعلی، مدیر فیلمبرداری:بنیامین نادعلی، بازنویسی فیلمنامه: بنیامین هفت لنگ، صدابردار:فرید پیرایش، طراح صحنه:آبتین برقی، طراح چهره پردازی:کوروش علیزاده، مدیرتولید:پروانه زبان فهم، دستیار و برنامه ریز:ارسلان ابراهیمی، دستیاردوم:حسین آقاکوچکی، منشی صحنه:رویا بابابیگی، جلوه‌های ویژه بصری:حمید بیات، انتخاب بازیگر:آیدا تبیانیان، سرپرست گروه بدلکاری:شایان بی آلایش، محمدعلی شهبازی مشاور رسانه:علی زادمهر.
 
از رونمایی لوگوی

متین ستوده بازیگر «سهم زن» شد
نمایش «سهم زن» با طراحی و کارگردانی محمد قنبری با بازی متین ستوده و سمیرا حسینی روی صحنه می‌رود.

محمد قنبری در تازه‌ترین اثر خود قصد دارد نمایش «سهم زن» نوشته والنتینکراسناگوروف با ترجمه ماندانا مجیدی را به صحنه ببرد.

متین ستوده و سمیرا حسینی پیش از این در نمایش "دراکولای سفید" همبازی بودند.

این دومین اثر از کراسناگوروف است که توسط این کارگردان روی صحنه می‌رود. سهم زن نمایشنامۀ کوتاهی است دربارۀ دو زن که به بیمارستان آمده‌اند تا با شوهرانشان ملاقات کنند، آن هم خارج از زمان ملاقات و به‌صورت پنهانی.

محمد قنبری پیش از از این نمایش «خانم گلاب» به نویسندگی محبوبه نورنقدی را در سال ١٣٩٧ در سالن شماره یک پردیس تئاتر شهرزاد به صحنه برده بود که نمایشی کمدی - تاریخی است. وی مرداد ماه نیز «اتاق عروس» را در مهرگان روی صحنه برد. کارگردانی خوانش آثاری، چون اتاق ورونیکا، جرم داریم تا جرم، سلام مایکل به زندان من خوش آمدی، هیدام و... از دیگر آثار محمد قنبری است.

سالن اجرا و دیگر عوامل نمایش به زودی اعلام خواهد شد.

«قطع فوری» با شقایق فراهانی و علی انصاریان مقابل دوربین می‌رود
«قطع فوری» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مریم بحرالعلومی، به زودی پس از صدور پروانه ساخت جلوی دوربین می‌رود.

فیلم «قطع فوری» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مریم بحرالعلومی این روز‌ها مرحله پیش‌تولید را با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی سپری می‌کند تا پس از صدور پروانه ساخت، مقابل دوربین برود.

شقایق فراهانی، علی انصاریان، افسانه کمالی و سیاوش چراغی‌پور، با معرفی ساسان کریمی اولین گروه بازیگران این فیلم پربازیگر هستند که تاکنون حضورشان قطعی و تست گریم آن‌ها انجام شده است.

«قطع فوری» سومین فیلم بلند مریم بحرالعلومی پس از فیلم‌های «پاسیو» و «شهربانو» بشمار می‌رود.

فیلمنامه «قطع فوری» بر اساس طرحی از مریم بحرالعلومی در قالب اجتماعی به نگارش در آمده و روایتگر داستانی متفاوت در شبی پاییزی است که زمین لرزه‌ای تهران را می‌لرزاند.

عواملی که تاکنون همکاری‌شان را با «قطع فوری» آغاز کرده‌اند عبارتند از:نویسندگان فیلمنامه: مریم بحرالعلومی و لیلا نیکزاد، مدیر فیلمبرداری: آرش خلاقدوست، مجری طرح و جانشین تولید: علیرضا کیان‌ارثی، طراح چهره‌پردازی: مهدیه اعرابی، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: کتایون درخشان وزیری، عکاس: علی یعقوبی، دستیار دوم کارگردان: محمد منتظمی، مشاور روانشناس: روشنک نراقی، طراح لوگو: امیر صومعه، گرافیست: غزل رنجبری، مشاور رسانه‌ای و تبلیغات: مریم قربانی‌نیا.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی