تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...

معاون رئیس جمهور: استخدام ۱۲ هزار نفر از فرزندان ایثارگران در هیچ دولتی سابقه ندارد

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با توجه به اینکه بنا به دستور رئیس جمهوری تا پایان سال جاری ۱۲ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانباز ۷۰ درصد به بالا استخدام می‌شوند، این میزان جذب فرزندان ایثارگران در هیچ دولتی سابقه نداشته است.

کد خبر: ۷۸۹۳۳
۱۱:۵۴ - ۰۹ دی ۱۳۹۹
معاون رئیس جمهور: استخدام ۱۲ هزار نفر از فرزندان ایثارگران در هیچ دولتی سابقه ندارد
 
دیدارنیوز - سعید اوحدی روز سه شنبه در سفر به استان بوشهر با حضور در گلزار شهدای این شهر افزود: همچنین با توجه به برگزاری آزمون استخدامی که بزودی برگزار می‌شود نیز همه دستگاه‌ها موظف هستند ۳۰ درصد از جامعه ایثارگری را استخدام کنند و اگر دستگاهی تخلف کرد باید پاسخگو باشد.

وی با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان شاهد و ایثارگر گفت: مجلس مصوبه تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان شاهد و ایثارگر را ارائه و شورای نگهبان هم این مصوبه را تائید کرد اما برخی نظرهای مشورتی از دستگاه‌ها منجر به ایجاد ابهام هایی شد که پس از نشست مشورتی با رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، بخشنامه‌ای از سوی این سازمان صادر و ۹۰ درصد مصوبه مجلس با این بخشنامه حل شد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

معاون رئیس جمهوری ادامه داد: در باره وضعیت نیروهای شرکتی ایثارگر نیز ابهام‌هایی وجود دارد که انتظار می‌رود برطرف شود در این ارتباط سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران نخستین دستگاهی خواهد بود که نسبت به تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر خود اقدام خواهد کرد.
 

وی یادآور شد: امروز دولت در بدترین و سخت ترین شرایط قرار دارد اما با تمام وجود برای خدمت از خانواده شهدا و ایثارگران از برنامه‌ها حمایت کرده‌است.

اوحدی در باره مشکل مسکن خانواده‌های ایثارگر بیان کرد: امروز تفاهم نامه تخصیص یکهزار و ۵۰۰ قطعه زمین در استان بوشهر برای تامین مسکن ایثارگران امضا می‌شود.

وی درباره موضوع درمان جامعه هدف بنیاد شهید گفت: شمار مراکز درمانی طرف قرارداد از ۲ به ۹ هزار مرکز افزایش یافته و افزون براین نیز با توجه به تفاهم نامه منعقد شده با وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی این مراکز نیز مشمول می‌شوند.
معاون رئیس جمهوری ادامه داد: با کارهای انجام شده امروز در مدت ۴۸ ساعت و یا حداکثر در مدت ۷۲ ساعت هزینه‌های درمان ایثارگران باید از سوی بیمه دی پرداخت شود در غیر این‌صورت تخلف است.
اوحدی با بیان اینکه در زمان ورود به این سازمان یکهزار و ۸۰۰ میلیارد تومان فقط به دانشگاه آزاد بدهکار بودیم گفت: امروز مشکل دانشگاه‌های مراکز خصوصی و آزاد حل شده هرچند باز هم مشکلاتی است که به طور یقین با کمک استانداران و پشتیبانی دولت برطرف می‌شود.

وی با اشاره به گرامیداشت سالروز شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی گفت: ستادهای مختلفی در این  زمینه تشکیل شده و همانطور که در تشییع ایشان همه مردم آمدند در سالگرد ایشان نیز همه باید باشند هرچند ممکن است به دلیل شیوع ویروس کرونا حضور آنها به صورت جمعی نباشد اما با دل‌های خود حضور خواهند داشت.

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: همه مسئولان و جامعه مدیون ایثارو از جان گذشتگی  شهدا و خانواده آنان هستند و خدمتگزاری به آنان وظیفه همه ما است.

اوحدی اضافه کرد: این وظیفه ما مسئولان است که به صحبت ها، مسائل و مشکلات جامعه ایثارگران توجه و در جریان قرار گیریم و هرکاری هم برای آنان انجام دهیم بازهم مدیون هستیم.

وی بیان کرد: در این ۶ ماه دولت از برنامه‌های بنیاد شهید ما حمایت کرده‌است

اوحدی اظهار کرد: در حوزه معیشتی خانواده شهدا و ایثارگران هر کاری کنیم در مقابل ایثار آنان باز هم کم است و این برای ما زیبنده نیست که این قشر دچار مشکلاتی باشند.

وی ادامه داد: این جامعه ایثارگری اینقدر عزت نفس و قدرشناس هستند که اگر یک قدم برای آنان برداریم در دعای آنها سهیم خواهیم شد.

حضور در منزل سه خانواده شهید دوران دفاع مقدس و دیدار و گفت وگو با آنان، انعقاد تفاهم نامه تامین مسکن و اشتغال ایثارگران و  دیدار با استاندار بوشهر از دیگر برنامه های سفر یکروزه معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران به این استان است.

استان بوشهر  ۲هزار و۱۲۱ شهید، ۶هزار و ۵۷۸ جانباز و ۴۳۴ آزاده دارد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر