تیتر امروز

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ روایت سی‌بی‌اس از دستور ترامپ/ بمباران آرامگاه هوگو چاوز +ویدیو
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ روایت سی‌بی‌اس از دستور ترامپ/ بمباران آرامگاه هوگو چاوز +ویدیو

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند.
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

گزارش تصویری: زنگ خطر برای ایران زمین! باز هم پای «مازوت» در میان است

مدتی است که خبر مازوت سوزی نیروگاه‌ها در کشور به گوش می‌رسد و نیروگاه شازند هم از این قضیه مستثنی نیست. دو هفته است که کار در خصوص این نیروگاه حرارتی به شکایت تشکل‌های زیست محیطی و مطالبه از دادستان اراک و استاندار برای رسیدگی به موضوع کشیده است. آلودگی هوای اراک اخیرا به سطح اضطرار رسید و با توجه به برخی اظهار نظر‌ها در خصوص تاثیر منفی آلودگی هوا بر مبتلایان به کرونا به عنوان یک بیماری تنفسی حساسیت‌ها نسبت به آلودگی هوای این شهر و تاثیر مازوت سوزی نیروگاه بر این آلودگی بیش از گذشته شده است. سال ۹۵ رییس جمهوری در سفر به استان مرکزی قطع دائمی سوخت مایع و استفاده از گاز برای نیروگاه شازند را به مردم اراک وعده داد و ۱۲ مرداد امسال نیز با درخواست استاندار مرکزی در خصوص ممنوعیت استفاده از مازوت در نیروگاه حرارتی شازند موافقت کرد، اما از ۲۱ آذرماه نیروگاه حرارتی شازند روزانه ۶ و نیم میلیون لیتر مازوت سوزاند. به گفته محیط زیست استان مرکزی مازوت مصرفی نیروگاه شازند از بی کیفیت‌ترین مازوت‌های مصرفی در کشور و تولید دی اکسید گوگرد آن به میزان سه برابر استاندارد است. براساس مصوبه جلسه اضطراری کارگروه آلودگی هوا مقرر شد نیروگاه شازند روزانه بیش از ۲ میلیون لیتر مازوت مصرف نکند.

کد خبر: ۷۸۸۴۲
۱۱:۲۲ - ۰۸ دی ۱۳۹۹
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها