تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مصرف گاز در کشور ۴ برابر استاندار‌د‌های جهانی است

مدیر مرکز دیسپچینگ شرکت گاز کشور گفت:از ۸۰۰ میلیون متر مکعب گاز تولید شده، ۶۰۰ میلیون متر مکعب آن در بخش خانگی و تجاری مصرف می‌شود که ۴ برابر استاندارد‌های جهانی است.

کد خبر: ۷۸۶۹۸
۱۱:۵۲ - ۰۶ دی ۱۳۹۹

مصرف گاز در کشور ۴ برابر استاندار‌د‌های جهانی است

 

دیدارنیوز ـ گاز کدام بخش‌های کشور سهمیه بندی می‌شود؟ محمدرضا جولایی مدیر مرکز دیسپچینگ شرکت گاز کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت:مرکز دیسپچینگ شرکت گاز حدود ۵۰ هزار داده را به صورت آنلاین می‌توان مشاهده کند و همچنین تمام داده‌ها از مراکز تولید تا توزیع در این مرکز رصد می‌شود.

او ادامه داد:در حال حاضر حدود ۲۴ میلیون مشترک در بخش‌های خانگی، تجاری و صنعتی وجود دارد که گاز به آن‌ها توزیع می‌شود و حدود ۹۵ درصد در کشور به شبکه گاز متصل هستند.

مدیر مرکز دیسپچینگ شرکت گاز کشور بیان کرد:با محاسبات انجام شده از ابتدای آبان حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون متر مکعب (معادل یک فاز پارس جنوبی) مصرف گاز افزایش پیدا کرده و دلیل آن بیماری کرونا و افزایش مصرف آب گرم است.

جولایی گفت:با توجه به آغاز فصل زمستان از اوایل آذر ماه ۲۷ درصد مصرف گاز افزایش پیدا کرده که این رقم معادل ۴ فاز پارس جنوبی است.
 

او افزود:منابع تولید گاز محدود است و در حال حاضر ما حداکثر ظرفیت گاز را از پالایشگاه‌ها دریافت و وارد شبکه می‌کنیم، هرچقدر مصرف گاز افزایش پیدا کند مجبور هستیم از سهم بقیه صنایع کم کنیم.

جولایی تصریح کرد:از ۸۰۰ میلیون متر مکعب گازی که در کشور تولید می‌شود حدود ۶۰۰ میلیون متر مکعب آن در بخش خانگی و تجاری مصرف می‌شود که رقم بالایی است و ۴ برابر استاندارد‌های جهانی مصرف گاز در کشور داریم.

مدیرمرکز دیسپچینگ شرکت گاز کشور ادامه داد:مصرف بیش اندازه گاز باعث محدودیت برای شرکت ملی گاز می‌شود و این باعث می‌شود برای صنایع دیگر با مشکل مواجه شویم.
 

او افزود: اولویت ما گازرسانی به بخش خانگی و تجاری است و در برخی از مواقع چاره‌ای جزء سهمیه بندی برای صنایع نداریم، در حال حاضر حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب گاز را به بخش صنعتی اختصاص داده ایم و ۶۰۰ میلیون متر مکعب مابقی هم در بخش خانگی و تجاری مصرف می‌شود.

مدیر مرکز دیسپچینگ شرکت گاز کشور گفت:اگر مصرف بخش خانگی با همین روند ادامه پیدا کند و این عدد به ۶۴۰ میلیون متر مکعب برسد، شاهد افت و یا قطع گاز خواهیم بود.

جولایی گفت:دمای رفاه در منازل ۱۸ تا ۲۲ سانتی گراد است اگر مردم یاری کنند و یک درجه دمای منازل را کاهش دهند معادل یک فاز پارس جنوبی صرفه جویی در مصرف گاز خواهیم داشت.

مدیر مرکز دیسپچینگ شرکت گاز کشور در پاسخ به این سوال که آیا در کشور قطعی گاز خواهیم داشت؟ گفت:اگر روند افزایشی مصرف گاز ادامه پیدا کند، جای نگرانی وجود دارد و ممکن است قطعی گاز داشته باشیم.
 
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر