تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در سال ۲۰۲۰ میلادی؛

۲۱ روزنامه‌نگار قربانی قتل‌های تلافی‌جویانه شدند

براساس انتشار آماری، در سال جاری میلادی ۲۱ روزنامه‌نگار قربانی قتل‌های تلفی‌جویانه شدند که نشانگر دوبرابر شدن نسبت به سال گذشته است.

کد خبر: ۷۸۵۴۳
۰۹:۱۴ - ۰۳ دی ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ به گزارش خبرگزاری فرانسه، کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران دیروز (سه‌شنبه ۲ دی ۹۹) با انتشار گزارشی اعلام کرد در سال جاری میلادی دستکم ۲۱ روزنامه‌نگار قربانی قتل‌های تلافی‌جویانه شده‌اند.

به نقل از این نهاد آمریکایی، در سال ۲۰۲۰، در مجموع ۳۰ روزنامه‌نگار در حین انجام وظیفه به قتل رسیده‌اند. تحقیقات درباره پرونده دستکم ۱۵ روزنامه‌نگار قربانی دیگر همچنان ادامه دارد تا تعیین شود که آیا خبرنگاری انگیزه اصلی قتل آن‌ها بوده است یا نه.

کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران، مکزیک را با دستکم ۵ پرونده قتل به عنوان خطرناک‌ترین کشور برای خبرنگاری معرفی کرد.

جوئل سیمون مدیر اجرایی این کمیته گفت: این حقیقت که نرخ قتل و جنایت روبه‌افزایش بوده و شمار روزنامه‌نگاران زندانی در جهان به بالاترین حد خود رسیده است، به روشنی از تعرض بی‌سابقه به آزادی مطبوعات حکایت دارد آن هم در دوران شیوع کرونا که اطلاع‌رسانی ضروری است.

وی افزود: این که نرخ قتل روزنامه‌نگاران در یک سال گذشته دو برابر شده، ترسناک است و از ناکامی جامعه بین‌الملل در مقابله با آفت معافیت از مجازات حکایت دارد.

به استناد این گزارش، امسال با توجه به محدودیت‌های سفر به دلیل همه‌گیری کرونا، تعداد روزنامه‌نگارانی که حین پوشش خبری جنگ و درگیری جان خود را از دست دادند، از سال ۲۰۰۰ تاکنون، به کمترین میزان خود رسید. امسال در مجموع تنها سه خبرنگار در مناطق جنگی جان باختند که همگی هم در سوریه بودند.

کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران اوایل ماه جاری میلادی از رکوردشکنی آمار روزنامه‌نگاران بازداشتی در سال ۲۰۲۰ خبر داد که با گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز تطابق داشت.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر