تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.

جوابیته تند جامعه روحانیت مبارز به صحبت‌های آیت‌الله امجد

کد خبر: ۷۸۳۲۳
۱۲:۳۹ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹
جوابیته تند جامعه روحانیت مبارز به صحبت‌های آیت‌الله امجد
 
دیدارنیوز - به گزارش روابط عمومی جامعه روحانیت مبارز در پی سخنان سخیف و موهن یکی از چهره های به ظاهر روحانی نما، جامعه روحانیت مبارز با صدور بیانیه ای این اقدام را ناشی از بی بصیرتی و انحراف دانست و تاکید کرد که باید آن را در زمره مصادیق ریزش های عبرت آموز دوران انقلاب اسلامی به شمار آورد.

بسم الله الرحمن الرحیم

ربنا لا تزغ قلوبنا بعد اذ هدیتنا و هب لنا من لدنک رحمه.

نظام جمهوری اسلامی از بدو تاسیس و استقرار تاکنون همواره شاهد ریزش ها و رویش های فراوانی بوده که در آن گاه، افرادی قلیل با لغزش ها یا خطاهای نابخشودنی، ناباورانه از قطار انقلاب پیاده و از یاد و خاطره ملت پاک شدند و از سوی دیگر شاهد اوج گیری و شکوفایی جوانان و مردان و زنان بی شماری بوده ایم که از فرش تا عرش به پرواز درآمدند و به نحوی افتخارآمیز درخشیدند؛ روستازاده هایی گمنام و جوانانی با بصیرت و با رشادت و با روح بلند و طینت پاک، پای آرمانها و ارزشهای اسلامی و ایرانی خود تا پای جان ایستادند و مجاهدت های آنان الهام بخش بسیاری دیگر شد و در صفحات تاریخ این مرز و بوم تا ابد ثبت گردید. به هر روی ما آموخته ایم که از ریزش ها، فقط باید عبرت گرفت و بر رویش ها که رویه غالب دوران انقلاب اسلامی ایران بوده مباهات کرد و آنها را الهام بخش الگوی حال و آینده نسلها و آیندگان ساخت. 

در چند روز گذشته شاهد اظهارات سخیف و ساختارشکن یک فرد ساده لوح بودیم که با سخنانى بسيار تند همه را بهت زده كرد. مظلوم نمایی و قهرمان سازی از یک عنصر خودفروخته، جاسوس و خیانت کار به منافع ملک و ملت و به کار بستن واژه شهید برای چنین شخص منفوری از سوی این شخص که از جایگاه منبر و مسجد به شهرت و اعتبار اجتماعی رسیده بود جای بسی حیرت و شگفتی داشت!

اگر دشمنان ما از خائن و ظالم دفاع کنند و جای شهید و جلاد را تغییر دهند محل تعجب نیست اما افرادی این چنین، ساده لوحانه در پی پنهان کردن حق برآیند و سر بر زیر برف کنند و دم از حق و حقیقت بزنند، جای درنگ و عبرت آموزی است.

اینکه یک روحانی و حوزوی که محضر عرفان و برخی از علما را درک کرده، با سادگی و تاثیرپذیری از انحراف برخی نزدیکانش و با بی بصیرتی، این چنین در صف دشمنان و منافقان قرار می گیرد و چنین سخیفانه سخن می راند، تلخ و زننده است اما بسیار عبرت آموز،  و ما را همواره براین پند و نصیحت امام راحل رهنمون می سازد که ملاک، وضع فعلی افراد است.

جامعه روحانیت مبارز ضمن محکوم کردن این اظهارات موهن و عاری از بصیرت یک شخص غافل، از خدای سبحان عافیت، سلامت و طول عمر با عزت رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی را مسالت می کند و دعا می کنیم تمام دشمنان و بدخواهان نظام و ملت انقلابی و مجاهد ایران اسلامی منکوب و سرکوب شوند.

 بارالها! عاقبت همه ما را ختم به خیر کن و ما در راه حق و حقیقت ثابت قدم نگهدار...

... و لله الحمد حمد الشاكرين 

جامعه روحانیت مبارز

۳۰ آذر ۱۳۹۹
 
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
تندیس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
0
1
این چند روز نفرتی عمیق از بی بصران دلم را به التهاب آورده بود و سکوت پرچمداران فهم و شعور را ملاک " جواب ابلهان خاموشی است " قرار داده بودم اما اینک دلشاد که وز وز مگسی صدای بلند فیک در فضای حق طلبی قرار نگرفت و خردمندان نهیبی بر بلهاء زدند . چه زیباست جامعه روحانیون مبارز نیز دامن ردای خود را از تلویث نابخردان پیراسته نشان دهند که شغالان سکوت مردان فهم را عرصه زوزه های خود قرار ندهند . بهر حال به جامعه روحانیت دست مریزاد میگوییم و تشکر می کنیم .
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
پرطرفدارترین ها