تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

جریمه ۹۹ میلیون تومانی متخلفان صنف مرغ و تخم مرغ

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان تهران اعلام کرد که در نتیجه بازرسی از واحد‌های عرضه مرغ و تخم مرغ طی هفته گذشته مجموعا بیش از ۹۹ میلیون تومان جریمه برای واحد‌های متخلف صادر شده است.

کد خبر: ۷۸۲۶۰
۱۶:۰۴ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹

جریمه ۹۹ میلیون تومانی متخلفان صنف مرغ و تخم مرغ

 

دیدارنیوز ـ سعید محمدی پور اظهار کرد: معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان تهران در هفته گذشته تعداد ۱۱۸۹ بازرسی از واحد‌های عرضه کننده گوشت مرغ و تخم مرغ، در سطح استان انجام و منجر به تشکیل پرونده‌ای برای ۱۸۸ واحد متخلف به ارزش بیش از ۹۹ میلیون تومان شده است.

به گفته وی در همین بازه زمانی تعداد ۳۴۴ مورد بازرسی از صنوف و واحد‌های عرضه تخم مرغ صورت گرفته که ۱۹۹ واحد به علت گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه به ارزش بیش از ۶۳ میلیون تومان متخلف شناخته شده و به مراجع قضائی معرفی شدند.

محمدی پور همچنین اظهار کرد که با توجه به عرضه و توزیع مرغ گرم قیمت این کالا روند کاهشی داشته و با قیمت مصوب فاصله اندکی دارد و برابر مصوبات ستاد تنظیم بازار با گرانفروشان برخورد قانونی خواهد شد.

این مقام مسئول در پایان تاکید کرد که گشت‌های بازرسی و نظارتی بر این کالا از تولید تا توزیع با حضور سایر دستگاه‌ها مثل بازرسان اصناف و اتحادیه‌های صنفی، تعزیرات حکومتی و پلیس قضائی ادامه دارد.

از اوایل آذر ماه قیمت هر کیلو مرغ گرم در خرده فروشی‌های سطح شهر تهران به بیش از ۳۰ هزار تومان رسید. این در حالیست که اواخر مهر ماه کارگروه تنظیم بازار استان تهران قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم را ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان تصویب کرده بود. در نهایت مقرر شد برای تنظیم بازار این محصول، مرغ منجمد به قیمت هر کیلو ۱۵ هزار تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میادین میوه و تره بار و واحد‌های صنفی توزیع کننده مرغ و مرغ گرم به قیمت کیلویی ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان در میدان اصلی و اقماری میوه و تره باره شهرداری توزیع شود و سهم استان تهران روزانه تا سقف ٣٠٠ تن مرغ گرم تعیین شده است. در نهایت با آغاز هفته جاری قیمت مرغ در خرده فروشی‌های سطح شهر تهران به ۲۲ تا ۲۴ هزار و۹۰۰ تومان رسید.

همچنین با وجود اینکه بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار باید قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عددی بسته بندی شناسنامه دار دارای زنجیره سرد حداکثر ۳۱ هزارتومان باشد، در هفته‌های گذشته این محصول گران‌تر از نرخ مصوب عرضه شده و بر اساس گزارش میدانی امروز ایسنا قیمت هر شانه تخم مرغ در خرده فروشی‌ها ۴۰ هزارتومان شده است که البته در برخی از مغازه‌ها این قیمت حدود ۲۰۰۰ تومان کمتر یا بیشتر است.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر