تیتر امروز

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

کمیسیون امنیت ملی قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا را محکوم کرد

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای مداخله پارلمان اروپا در امور داخلی ایران را محکوم کرد و قطعنامه اعمال تحریم علیه مقامات جمهوری اسلامی ایران به ادعای نقض حقوق بشر را مضحک خواند.

کد خبر: ۷۸۱۷۳
۰۸:۵۱ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹

کمیسیون امنیت ملی قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا را محکوم کرد

 

دیدارنیوز ـ متن بیانیه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به قطعنامه پارلمان اروپا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت شدید مداخله پارلمان اروپا در امور داخلی ایران و صدور قطعنامه مضحک اعمال تحریم علیه مقامات جمهوری اسلامی ایران به ادعای نقض حقوق بشر و محکومیت قوی مداخله کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس در امور داخلی کشورمان و توصیه‌های سخیف آن کمیته علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، همچنین محکومیت موضع ضد حقوق بشری دولت فرانسه در حمایت از یک مجرم، اعلام می‌دارد:

۱- پارلمان اروپا که امروز در مخالفت با اعدام و حمایت از مجرمان علیه امنیت ملی کشورمان، قطعنامه صادر می‌کند، همان نهادی است که در مقابل ترور ناجوانمردانه دانشمندان بی گناه ایران نفس بر نیاورده و بلکه بر عکس همیشه حامی، پشتیبان و پناهگاه تروریست‌ها اعم از منافقین تا گروه‌های تجزیه طلب بوده و رهبران گروه‌های تروریستی را در محل این پارلمان میزبانی می‌کند.

۲- در حالیکه مقامات رژیم تروریست و جنایتکار اسرائیل به انجام ترور‌ها در ایران اقرار کرده اند، مقامات و نمایندگان پارلمان اروپایی یا به خاطر سرسپردگی یا ترس از صهیونیست‌ها هرگز جرات انتقاد از آن جنایتکاران را نداشته اند.

۳- هرگاه نمایندگان پارلمان اروپایی توانستند حمایت‌های بی شرمانه کشور‌های غربی از صهیونیست‌ها و تروریست‌ها و دیکتاتور‌های آدم کش را کنار نهاده و واقعیات را آن گونه که هست بیان کنند آنگاه افکار عمومی دنیا می‌تواند به حرف آن‌ها گوش دهد. تردیدی نیست که غربی‌ها با سوابق منفی و تاریکی که در حمایت از تروریست‌ها و دیکتاتور‌ها و جنگ طلب‌ها و آدم کش‌ها دارند، هرگز شایسته انتقاد از عملکرد ایران نیستند.

۴- سال‌ها کشتار و جنایت در سوریه، عراق و یمن بدست تروریست‌های دست ساخته امریکا و برخی کشور‌های اروپایی و حکام جنایتکار هم‌پیمان آن‌ها صورت گرفت که صد‌ها هزار انسان بی گناه به فجیع‌ترین شکل قتل عام شدند، اما پارلمان اروپا و مدعیان دروغین حقوق بشر نه تنها این جنایت‌ها را محکوم نکردند بلکه همه گونه مساعدت و کمک را در اختیار تروریست‌های دولتی و غیردولتی قرار دادند که این موضع جنایتکارانه از ذهن ملت‌های منطقه و از تاریخ محو نخواهد شد و مقامات کشور‌های اروپایی که عامل و آمر به این جنایت‌ها بوده اند باید در دادگاه محاکمه شوند.

۵- کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس در نهایت بی شرمی توصیه نامه علیه جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دولتش می‌دهد این در حالی است که سابقه تجاوزات و گردن‌کشی‌های استعمار بریتانیا در جهان و جنایت‌های ضدبشری این کشور در ایران و بسیاری از کشور‌های منطقه فهرستی طولانی دارد و شر و فساد و نکبت این کشور همچنان دامن ملت‌های منطقه را رها نکرده است.

۶- دولت فرانسه که مدعی حقوق بشر است، اما رد پای جنایتش از شمال آفریقا تا غرب آسیا و تا باب المندب نمایان است و به مأمن خطرناکترین تروریست‌ها از جمله منافقین تبدیل شده است، فضولی را متوقف کرده و به جای مخالفت با اعدام یک مجرم که در پاریس تحت حفاظت سرویس فرانسه بوده، اظهارات ضدحقوق بشری مکرون در حمایت از تصاویر موهن علیه پیامبر اسلام (ص) که موجی از خشم در میان مسلمانان کشور‌های جهان بر انگیخت را پاسخ دهد. در حالی که هیچ یک از اسناد حقوق بشر حق اهانت به ادیان الهی به بهانه آزادی بیان را تجویز نکرده است.

۷- کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ضمن محکومیت این اقدام پارلمان اروپا و کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس و دولت فرانسه، وزارت امور خارجه را موظف می‌کند با هدف اقدام متقابل، فهرست اسامی مقامات اروپایی که:

الف- با اعمال تحریم‌های ظالمانه بویژه در زمینه دارو مرتکب جنایت ضدبشری علیه ملت ایران شده اند.

ب- مقامات اروپایی که از گروه‌های تروریستی، منافقین و تجزیه طلب‌ها حمایت به عمل آورده اند.

ج- قضات اروپایی که علیه شهروندان بی‌گناه ایرانی قرار محکومیت و حبس صادر کرده اند؛ را جهت تهیه طرح اعمال تحریم همه جانبه، در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار دهد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۹ تير
امروز پنجشنبه ۱۹ تير
امروز پنجشنبه ۱۹ تير
امروز پنجشنبه ۱۹ تير