تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

انور قرقاش: خواهان ''برجام پلاس پلاس'' هستیم

وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجی در گفت و گویی مواضع کشورش را درباره مسائل مرتبط با ایران با توجه به تصمیم رئیس جمهور منتخب آمریکا برای بازگشت به توافق هسته ای مطرح کرد.

کد خبر: ۷۷۵۹۱
۱۱:۰۴ - ۲۱ آذر ۱۳۹۹
انور قرقاش: خواهان ''برجام پلاس پلاس'' هستیم
 
دیدارنیوز - به نقل از پایگاه خبری آل اسرائیل نیوز، انو قرقاش وزیر مشاور دولت امارات متحده عربی در امور خارجی در گفت و گویی اختصاصی با این پاگاه در پاسخ به این سوال که امارات متحده با توجه به تصمیم دولت جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا برای بازگشت به توافق هسته ای که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آن را در سال ۲۰۱۸ ترک کرد، چه پیامی برای دولت آمریکا درباره ایران دارد، گفت: مورد شماره یک این است که آخرین چیزی که ما می خواهیم درگیری با ایران است. چرا که در مجاورت و بسیار نزدیک به ایران زندگی می کنیم. با وجود این که مسائلی جدی بین ما و ایران وجود دارد، این مسائل باید از راه سیاسی و دیپلماتیک حل شوند. نمی خواهم مسائل ایران را ساده فرض کنم. فکر می کنم که مسائلی مهم هستند. 

قرقاش در ادامه این گفت و گو اظهار کرد: مورد دوم این است که ما فکر می کنیم در جایی که ایران مشارکت دارد یک پیشرفت تدریجی و آرام باید وجود داشته باشد اما ما بسیار با ایده  «برجام پلاس پلاس» موافقیم. برجام پلاس پلاس به این معناست که چنین توافقی باید دربرگیرنده فعالیت ایران در منطقه باشد و به کل مسئله موشک ها هم بپردازد. نمی دانم که شما مقاله تام فریدمن را در روزنامه نیویورک تایمز دیده اید یا نه، فکر می کنم هفته پیش بود. تام فریدمن اساسا نوشته بود که بایدن صرفا نمی تواند به برجام بازگردد. منطقه تغییر کرده است و همه نگران دقت موشکی و توان هسته ای ایران هستند و او حمله به آرامکو را نشانی واضح از توان ایران تلقی می کند. بنابراین من فکر می کنم که این کارها باید انجام شوند.اظهارات این مقام اماراتی درباره فرابرجام در پی این مطرح می شود که هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان روز جمعه در گفت‌وگویی با اشپیگل گفت: نوعی "توافق هسته‌ای پلاس" نیاز است که آن نیز در راستای منافع ما باشد.

قرقاش در اظهاراتی زیاده‌خواهانه ادامه داد: "ما انتظارات واضحی از ایران داریم: نه سلاح هسته‌ای و نه برنامه موشک‌های بالستیکی که کل منطقه را به خطر بیاندازد. ایران همچنین باید نقش دیگری را در منطقه بازی کند."

این درخواست ها در حالی است که ایران بارها تاکید کرده به دنبال سلاح هسته‌ای نیست، و به هیچ عنوان حاضر به گفت و گوی دوباره در قالب برجام یا مذاکره درباره توان موشکی خود نیست.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير