تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

توصیه های معنادار ربیعی به قالیباف

سخنگوی دولت با اشاره به ابلاغ فوری مصوبه مجلس درباره پروتکل‌های الحاقی، گفت: بر اساس عرف و روال اداری و ساز و کارهای مکاتبات و با احتساب روزهای تعطیل پنج‌شنبه و جمعه، رئیس جمهور تا آخر وقت چهارشنبه، فرصت ابلاغ داشته است.

کد خبر: ۷۷۵۴۳
۰۹:۰۴ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹
توصیه های معنادار ربیعی به قالیباف
 
دیدارنیوز - علی ربیعی با اشاره به  بحث ابلاغ فوری مصوبه اخیر مجلس در خصوص قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها در جلسه دولت، اظهار کرد: مسئولان حقوقی و اداری در دولت معتقد بودند با توجه به ساز و کارهای نظام اداری، دریافت نامه مجلس، عملا از روز شنبه محسوب می‌شود. بر اساس عرف و روال اداری و ساز و کارهای مکاتبات، با احتساب روزهای تعطیل پنج‌شنبه و جمعه، رئیس جمهور تا آخر وقت چهارشنبه، فرصت ابلاغ داشت.

وی افزود: بر همین اساس روز شنبه شانزدهم آذرماه، معاونت امور مجلس  رئیس‌جمهور مطابق رویه گذشته، فرم ابلاغ قانون را برای دفتر رئیس جمهور ارسال کرده است.‌

وی تأکید کرد: این قانون متاسفانه با عجله روز سه‌شنبه توسط رئیس محترم مجلس ابلاغ شده است.

سخنگوی دولت در پایان گفت: فارغ از موضوع فوق‌الذکر، در میان اتفاقات و تحولات سریع در جهان که ما باید فرصت‌های خود را در آن جستجو کنیم  و با نگاهی به وضعیت زندگی مردم، فشار و سختی تحریم، به نظر می‌رسد ما نیاز به طمانینه بیشتر و رفتار هم‌افزا و در کنار هم بودن و دادن پیام انسجام به خارج و آرامش و امید به آینده بهتر در داخل کشور هستیم.
 
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد