تیتر امروز

پیشنهاد مذاکره جامع با آمریکا/ باقی: لایحه جدید دولت، خفقان و انسداد/ تهدید ۳ کشور اروپایی برای فعال‌شدن مکانیسم ماشه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیشنهاد مذاکره جامع با آمریکا/ باقی: لایحه جدید دولت، خفقان و انسداد/ تهدید ۳ کشور اروپایی برای فعال‌شدن مکانیسم ماشه

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده
بررسی و تحلیل پیدایش بحران آب در کشور با کارشناس ارشد محیط زیست

محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده

محمد درویش نامی آشنا برای دوست داران و طرفداران محیط زیست است اما به دلیل اظهارنظرهایش درباره وضعیت محیط زیست در کشور به چهره مردمی تبدیل شده است، او مهمان هفتمین سری از برنامه تیتر بود.
ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع

این بیستمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

بیانیه مشترک عربستان و مصر درباره فلسطین، لیبی و خلیج فارس

عربستان و مصر با صدور بیانیه‌ای مشترک بر اهمیت تضمین کشتیرانی آزاد در منطقه خلیج فارس، تنگه باب المندب و دریای سرخ و اهمیت مسأله فلسطین تاکید کردند.

کد خبر: ۷۶۹۸۳
۱۱:۲۱ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹

بیانیه مشترک عربستان و مصر درباره فلسطین، لیبی و خلیج فارس

 

دیدارنیوز ـ به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر خارجه عربستان و سامح شکری، همتای مصری وی که به ریاض سفر کرده است، پس از دیدار با یکدیگر در بیانیه مشترکی بر اهمیت "روابط مستحکم" بین دو کشور تاکید کردند، گفتند، این دو کشور در ثبات سیاسی، اقتصادی، اسلامی، فرهنگی و نظامی منطقه نقش مهمی دارند.

فیصل بن فرحان و سامح شکری ضمن تاکید بر "مخالفت با مداخله‌های منطقه‌ای در امور داخلی کشور‌های عربی و تلاش‌ها برای برهم زدن امنیت و ثبات منطقه"، بر اهمیت نقش کشور‌های عربی و نقش اتحادیه عرب در حل بحران‌های منطقه در چارچوب قطعنامه‌های بین‌المللی ذی‌ربط و اصول قوانین بین‌المللی و نیز تقویت همکاری مشترک کشور‌های عربی تاکید کردند.

وزرای خارجه عربستان و مصر در بیانیه مذکور ضمن تاکید بر مسأله فلسطین به عنوان مسأله محوری امت عربی همچنین اعلام کردند: حل عادلانه و جامع مسأله فلسطین نیاز به تشکیل کشور مستقل و دارای حاکمیت فلسطین بر اساس مرز‌های سال ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی و مبتنی بر طرح صلح عربی و قوانین بین‌المللی مربوطه دارد.

دو طرف همچنین بر اهمیت تضمین کشتیرانی آزاد در خلیج فارس، تنگه باب المندب و دریای سرخ و مخالفت با هرگونه تلاشی برای تاثیرگذاری بر روی آزادی کشتیرانی در آن‌ها که به مثابه تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه به شمار می‌آید، تاکید کردند.

وزرای خارجه مصر و عربستان همچنین بر اهمیت حفظ ثبات، وحدت و تمامیت ارضی لیبی و مخالفت با مداخله‌های خارجی در امور داخلی و منطقه‌ای از طریق حمایت از تروریسم و افراط‌گری تاکید کردند.

دو طرف بر حمایت خود از دستیابی به راهکار سیاسی فراگیر طبق آنچه در اعلامیه قاهره و توافق برلین قید شده است، تاکید کردند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد