تیتر امروز

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.

رحمانی فضلی: در بالاترین تخمین ۳درصد مردم درگیر کرونا هستند

وزیر کشور گفت: مجموعه افرادی که در بالاترین تخمین و بدترین و پرریسک‌ترین نگاه به این موضوع داریم شامل ۳درصد مردم ما هستند و یعنی ۹۷درصد مردم ما در این خصوص هیچ نگرانی ندارند و سالم هستند و فقط ۳درصد به‌نوعی درگیر این موضوع (کرونا) شده‌اند.

کد خبر: ۷۶۸۳۳
۱۳:۱۲ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹

رحمانی فضلی: در بالاترین تخمین ۳درصد مردم درگیر کرونا هستند

 

دیدارنیوز ـ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در حاشیه نشست کمیته اطلاع رسانی این ستاد گفت: جلسه امروز قراراگاه به‌صورت مشترک با کمیته اطلاع رسانی ستاد برگزار شد و ما با همه کمیته‌ها جلسات داریم و هماهنگی‌های بیشتر و پیگیری مصوبات در آن انجام می‌گیرد.


وی افزود: توصیه‌های جدیدی که که وجود دارد، در این جلسات بررسی می‌شود و نهایتا آن قسمت از پیشنهادات اجرایی هست، ابلاغ می‌شود و قرارگاه آن را پیگیری می‌کند و بخش‌هایی از پیشنهادات که باید درباره آن تصمیم‌گیری شود نیز به ستاد ملی ارجاع داده می‌شود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: مجموعه افرادی که در بالاترین تخمین و بدترین و پرریسک‌ترین نگاه به این موضوع داریم شامل ۳ درصد مردم ما هستند و یعنی ۹۷ درصد مردم ما در این خصوص هیچ نگرانی ندارند و سالم هستند و فقط ۳ درصد به نوعی درگیر این موضوع (کرونا) شده‌اند و باید همّ و غم ما این باشد که از این ۳ درصد مراقبت کنیم و خودشان نیز از خود مراقبت کنند تا آن ۹۷ درصد به‌راحتی به زندگی خود ادامه دهند.

رحمانی فضلی گفت: ما بخاطر این ۳ درصد مجبور می‌شویم تا ۹۷ درصد را در شرایط خاص قرار دهیم و تعطیلات و محدودیت می‌گذاریم که برای مردم نگرانی ایجاد می‌شود.

وی بیان کرد: از مردم و به ویژه مبتلایانِ به این بیماری می‌خواهم خودمراقبتی داشته و قرنطیته داشته باشند و درمان خود را پیگیری کنند. درخصوص آن ۹۷ درصد هم می‌گوییم که ساده‌ترین راه استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و عدم تجمعات غیرضرور است. اگر این‌ها رعایت شود با اقدامات خوبی که صورت گرفته و با تجریباتی که داریم، گام‌های بلندتری برخواهیم داشت. از رسانه‌ها و کسانی که در رسانه‌ها کار می‌کنند و دراین ایام در قالب کمیته اطلاع رسانی ستاد تلاش می‌کنند نیز تشکر می‌کنم. آگاه‌سازی، همراه‌سازی و اقناع‌سازی جز با کمک رسانه‌ها ممکن نیست و انصافا رسانه‌ها خوب همکاری کردند و امیدواریم گام‌های بعدی را بهتر بردارند.


منبع: تسنیم
برچسب ها: وزارت کشور کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر