تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

مذاکرات کابل-طالبان در قطر به بن‌بست رسید

سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان گزارش‌ها مبنی بر حل اختلافات میان مذاکره کنندگان در دوحه را رد کرده و تاکید کرد که این گفت‌وگوها با بن‌بست مواجه شده است.

کد خبر: ۷۶۵۷۸
۱۲:۱۹ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹
مذاکرات کابل-طالبان در قطر به بن‌بست رسید
 
دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آناتولی، صدیق صدیقی، سخنگوی محمد اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان در یک نشست خبری در کابل اظهار داشت: خواسته‌های طالبان در مذاکرات صلح دوحه در تقابل با قانون اساسی افغانستان است و این گروه به جای توافق صلح، به دنبال بهانه‌جویی است.

وی گزارش‌ها مبنی بر شکسته شدن بن بست و تغییر در چارچوب مذاکرات هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان را نادرست خواند و افزود: اصول اساسی برای هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان واضح بوده قانون اساسی و مصوبات جرگه مشورتی صلح، چارچوب کاری هیئت افغانستان را مشخص کرده است وهیئت بر است آن مذاکرات را به پیش می‌برد.

صدیقی تاکید کرد: خواسته‌هایی از طرف گروه طالبان که مبنی بر حذف نام نظام ما مطرح می‌شود، قابل قبول مردم افغانستان و جامعه جهانی نیست. طالبان از راهکار خشونت‌ و اقدامات تروریستی استفاده می‌کند. در حالی که اصول هیئت مذاکره کنندگان دولت افغانستان در قانون اساسی به صورت واضح بیان شده است.

سخنگوی ریاست ‌جمهوری افغانستان همچنین بیان کرد: تمام کشورها و سازمان‌های بین‌المللی‌ که در نشست ژنو شرکت کرده بودند، خشونت‌ها و حملات طالبان را محکوم کردند و از رهبری روند صلح به مالکیت دولت افغانستان حمایت کردند. دولت افغانستان، از تعهدات خود، در زمینه‌ شفافیت و حساب‌دهی از تطبیق برنامه‌های صلح و توسعه به شرکای بین‌المللی، پاسخ‌گو بوده و به تطبیق و تحقق تعهدات دوجانبه تاکید می‌کند.

نشست ژنو، با حضور ۶۶ کشور و ۳۲ سازمان بین‌المللی با تعهدات جدید ۱۳.۳ میلیارد دلار برای چهار سال آینده به افغانستان و تأکید بر تداوم همکاری‌های قبلی پایان یافت. مبارزه با فساد، کاهش خشونت‌ها، پیشرفت در گفت‌وگوهای صلح، حفظ دستاوردهای دو دهه‌ گذشته، تلاش افغانستان بران حفظ ارزش‌های اساسی زنان و شهروندان این کشور، از خواست‌های اساسی شرکت‌کنندگان در نشست ژنو بود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی