تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

تبدیل قرص به ربات با کمک یک یک اسپری مغناطیسی

محققان چینی اخیرا یک اسپری مغناطیسی توسعه داده‌اند که قادر است قرص‌ها را به ربات‌های متحرکی تبدیل کند که بتوان از آن‌ها برای هدایت دارو در نقطه خاصی از بدن استفاده نمود.

کد خبر: ۷۶۴۳۸
۱۴:۲۶ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ به نقل از دیلی‌میل، دانشمندان دانشگاه سیتی در هنگ کنگ اظهار کردند که این فناوری را با کمک پلی وینیل الکل، گلوتن و ذرات آهن ساخته‌اند.

این اسپری "اسپری ام" نام دارد و قادر است روی جسم مورد نظر بچسبد و هنگامی که فعال شد اجازه می‌دهد تا شی مورد نظر با استفاده از یک میدان مغناطیسی راه برود، بچرخد و بخزد. محققان پیش‌بینی می‌کنند که فناوری آن‌ها می‌تواند برای قرص‌هایی که پزشکان قصد دارند آن‌ها را به یک قسمت خاصی از بدن منتقل کنند مورد استفاده قرار گیرد.

دکتر "شن یاجینگ" (Shen Yajing) رهبر این مطالعه گفت: ایده ما این است که با قرار دادن لایه مغناطیسی مذکور ما بتوانیم هر قرصی را به یک ربات تبدیل کرده و حرکت آن‌ها را کنترل کنیم. تمام مواد اولیه "اسپری ام" (M-spray) زیست سازگار هستند و پوشش رویی آن نیز در صورت از بین رفتن می‌تواند توسط بدن انسان جذب یا دفع شود.

در آزمایش این مطالعه محققان کپسول‌هایی را با اسپری مذکور پوشانده و آن‌ها را به بدن خرگوش‌های بیهوش وارد کردند. با استفاده از فناوری تصویربرداری رادیولوژی، قرص‌ها هنگامی که درون بدن خرگوش بودند ردیابی شدند و محققان شاهد حل شدن پوشش و رسیدن کپسول به محل مورد نظر بودند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی