تیتر امروز

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ
دیدار بررسی می‌کند

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ

موضوعی که در میان بروز پدیده جنگ کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیرات اجتماعی آن است، از این رو از چند قرن پیش جامعه شناسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و نظرات متفاوتی را بیان کرده اند که در این...
حمله ایران به اسرائیل/ ایران قواعد جدیدی را تحمیل کرد/ سوناک و نتانیاهو امشب صحبت می‌کنند
انتقام پس از حمله تروریستی به کنسولگری

حمله ایران به اسرائیل/ ایران قواعد جدیدی را تحمیل کرد/ سوناک و نتانیاهو امشب صحبت می‌کنند

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)
مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه

گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)

در ادامه مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه درباره «گفتمان نظام سلطه جهانی» که سه قسمت قبلی را در دیدارنیوز خواندید، در قسمت چهارم و پایانی می‌توانید پاسخ...

ساخت فیلمی موهن درباره سپاه قدس توسط یک ایرانی

هالیوود در سالگرد شهادت سردار سلیمانی با ساخت فیلم «کافر» سعی در تطهیر چهره تروریست‌های آمریکایی کرد و کار را نیز به یک ایرانی‌الاصل آمریکایی سپرد.

کد خبر: ۷۶۳۱۴
۱۲:۳۴ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹

ساخت فیلمی موهن درباره سپاه قدس توسط یک ایرانی

 

دیدارنیوز ـ روزنامه «کیهان» با این مقدمه، خلاصه فیلم «کافر» را اینگونه روایت کرد: «داگ راولینز» روزنامه‌نگار مسیحی آمریکایی برای نشستی درباره گفت‌وگوی ادیان به مصر می‌رود و در این سفر توسط سپاه قدس ربوده و به ایران آورده شده و بسیار شکنجه می‌شود و در پایان یک گروه مسیحی زیرزمینی، او را نجات می‌دهند!

در ادامه این گزارش درباره عوامل فیلم آمده است: جیمز کاویزل در نقش داگ راولینز، کلودیا کاروان در نقش همسر راولینز، هال اوسان در نقش فرمانده سپاه قدس (رمزی)، بازیگر ایرانی‌الاصل بیژن دانشمند در نقش قاضی دادگاه و رئیس قوه قضائیه و نور طاهر در نقش مینا که در فیلم «سنگسار ثریا میم» نیز حضور داشت. کارگردان فیلم هالیوودی کافر، سیروس نورسته، سابقه ساخت فیلم «سنگسار ثریا میم» را نیز در کارنامه خود دارد؛ «سی آی ای» سرمایه‌گذاری خاصی روی این فیلم انجام داده است.

کیهان در ادامه می‌نویسد: در فیلم «کافر» در سکانس ربودن داگ راولینز از مصر، دوربین در حالت لانگ شات است، ماشین‌های سپاه قدس و پرچمی که تکان می‌خورد بازنمای فیلم‌هایی است که از داعش منتشر شده است. داگ راولینز که جیمز کاویزل نقش آن را بر عهده دارد تا پایان فیلم شکنجه‌هایی را متحمل می‌شود که یادآور فیلم «مصائب مسیح» است و رفرنس مهم کار خود بازیگر و نمایش حلول دوباره از مسیح در جسم داگ راولینز است. در فیلم مصائب مسیح شاهد تفکر ضد صهیونیستی مل گیبسون و با بازی جیمز کاویزل در نقش مسیح بودیم، حالا هالیوود با کلیشه برعکس سعی دارد ورق را به سمت ایوانجلیست‌های مسیحی یهودی برگرداند و اینجا جای یهود را با جمهوری اسلامی تغییر داده تا تفکرات ضد بشری خود را با مظلوم‌نمایی در قالب یک فیلم جای دهند.

در بخش دیگری از این گزارش می‌خوانیم: سیروس نورسته فردی است که برای سالگرد شهادت سردار ملی کشورش فیلمی خیانت‌بار و توهین‌آمیز ساخت تا چهره تروریست ارتش آمریکا را تطهیر کند. این در حالی است که در خود هالیوود، مایکل مور و رابرت دنیرو با این عمل جنایت بار مخالفت کرده و آن را محکوم کردند.

کیهان در ادامه با اشاره به ایثارگری‌های مسیحیان ایران در دوران دفاع مقدس، می‌نویسد: سپاه قدس در نبرد با نیرو‌های تکفیری پیش‌قدم بود و در شهر‌هایی مثل بیجی عراق که مسیحی هستند با کمک مستشاری ایران آزاد شدند و مردم مسیحی بیجی فرزندان فاطمه را فرستاده مریم مقدس می‌خواندند. اکنون در آستانه سالگرد ترور سردار سپهبد شهید سلیمانی، فیلم توهین‌آمیز «کافر» توسط هالیوود اکران می‌شود. در سکانس پایانی فیلم، داگ راولینز در هنگام فرار، نارنجکی به سمت رمزی فرمانده عملیات پرتاب می‌کند و او را به قتل می‌رساند و با نگاه محبت‌آمیزی شکنجه‌گر خود را می‌بخشد و برای او دعا می‌کند؛ این سکانس اوج استیصال آمریکاست، چون سردار سلیمانی حتی به گفته دشمنانش فرماندهی قابل احترام و کاریزماتیک بود.

در بخش دیگری از این گزارش با تاکید بر اینکه «با نزدیک‌شدن به سالگرد شهادت سردار سلیمانی، هالیوود سعی دارد ضمن تطهیر چهره تروریست ارتش آمریکا، از سپاه پاسداران چهره‌ای غیر واقعی بسازد»، آمده است: داعش ساخته دست دولت تروریست آمریکا است و در سال ۲۰۱۶ بسیاری از سران آمریکا با صراحت به ساخت و تشکیل داعش توسط دولت آمریکا اعتراف کردند و حالا با وجود این اعترافات، نورسته پس از گذشت یک سال از شهادت سردار، اقدام به ساخت یک فیلم موهن کرده و جای قاتل و مقتول و شکنجه‌گر و شکنجه‌شده را تغییر می‌دهد تا به مقصود خود برسد. این ایران نبود که رسوایی ابوغریب و گوانتانامو را به بار آورد بلکه سربازان تروریست آمریکا این جنایات را مرتکب شده‌اند و هیچ بعید نیست فیلم بعدی این مزدوران در این مورد باشد.

کیهان در ادامه به بررسی فنی این فیلم پرداخته و نوشته است: «کافر» یک فیلم ضعیف و شعارزده است. طراحی لباس اشتباهات فاحشی دارد. لباس روحانیون به درستی طراحی نشده و سپاه قدس را مانند نیرو‌های ابتدای انقلاب نمایش می‌دهد و از رشد فزاینده سپاه از روی عمد یا جهل غفلت می‌کند.

در این فیلم ظاهرا به ماجرای جیسون رضائیان نیز اشاره شده است. کیهان در این‌باره می‌نویسد: فیلم «کافر» سعی دارد شکست جاسوسی آمریکا را تبدیل به یک حماسه تاریخی کند و دستگیری جیسون رضائیان را بخاطر مسائل مذهبی و مخالفت وی و مقاومت بیان می‌کند و شکست آمریکا و پرداخت بخشی از پول‌های بلوکه‌شده ایران در جریان تبادل جیسون رضائیان را کتمان و یک دروغ بزرگ را جایگزین واقعیت می‌کند و همکاری گروه‌های زیرزمینی مسیحی در ایران را جایگزین تبادل کرده. سریال «گاندو» توانست واقعیت‌هایی درباره شخصیت و جاسوسی‌های جیسون رضائیان بیان کند که نورسته تلاش می‌کند در فیلم «کافر» شکست جاسوسی را تبدیل به حماسه مردمی علیه ایران جلوه دهد، درحالی که ایران در این مبادله به پول‌های بلوکه‌شده و آزادی ۲۱ تاجر زندانی‌شده در آمریکا رسید.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی