تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

همایش اقتصادی مشترک ایران و اروپا برگزار می‌شود

سازمان توسعه تجارت از برگزاری همایش مشترک اقتصادی ایران و اروپا خبر داده است.

کد خبر: ۷۶۲۶۵
۱۵:۱۳ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹
همایش اقتصادی مشترک ایران و اروپا برگزار می‌شود
 
دیدارنیوز - سازمان توسعه تجارت با همکاری مرکز بین‌المللی (ITC) و با حمایت اتحادیه اروپا، همایش تجاری ایران -اروپا (Iran-Europe Business Forum) را باهدف ایجاد بستر لازم برای همکاری‌های تجاری، علمی و فن‌آوری در جهت افزایش صادرات غیرنفتی ایران به اروپا برگزار می‌کند.

در این همایش که در روزهای ۲۴ تا ۲۶ آذرماه سال ۱۳۹۹ به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود، شرکت‌های ایرانی و اروپایی حضورداشته و نشست‌های تجاری دوجانبه برگزار خواهند کرد.  

رویدادهای اصلی سه‌روزه این همایش شامل نشست‌های تخصصی درزمینهٔ مباحث مرتبط با روابط اقتصادی و تجاری ایران و اروپا و همچنین پانل‌های اختصاصی در  خصوص استراتژی ملی صادرات در زمینه‌ بخش‌های صنعتی ازجمله قطعات خودرو، اقلام پتروشیمی، بخش‌های کشاورزی شامل گیاهان دارویی، میوه و سبزی و بخش‌های خدماتی گردشگری و خدمات (ICT) است.

این همایش در حالی برگزار خواهد شد که هنوز سرنوشت روابط تجاری ایران و اروپا نامشخص است. در سال ۱۳۹۵ و پس از نهایی شدن اجرای برجام، بسیاری از شرکت‌های اروپایی به ایران آمدند و قراردادهایی به منظور سرمایه گذاری و مشارکت در طرح‌های اقتصادی ایران به امضا رساندند اما با این وجود پس از بازگشت تحریم‌های آمریکا، بخش مهمی از این شرکت‌ها ایران را ترک کردند.

هر چند اروپا در سال‌های گذشته از لزوم اجرای برجام سخن گفته اما در عمل هیچ یک از دولت‌های اروپایی برای نتوانستند گامی سازنده در مسیر احیای توافق هسته‌ای بردارند. با این وجود پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا این گمانه زنی را به وجود آورده که شاید رئیس جمهوری جدید این کشور حکم به کاهش تحریم‌ها علیه ایران بدهد و با توجه به اینکه رئیس جمهوری ایران اعلام کرده که کشور از هر فرصتی برای کاهش تحریم‌ها استفاده می‌کند، احتمالا بار دیگر شرکت‌های اروپایی شانس حضور در ایران بررسی خواهند کرد.

تجربه برجام و خروج ناگهانی شرکت‌های اروپایی که به زیان جدی اقتصاد کشور منجر شد، باعث شده یکی از نخستین اولویت‌های شرکت‌های ایرانی، استفاده از تجارب گذشته و به نتیجه رساندن قراردادهایی باشد که در آن شرکت‌های اروپایی موظف به عمل به تعهداتشان خواهند بود.

سازمان توسعه تجارت اعلام کرده که شرکت‌های ایرانی تا ۱۶ آذر زمان دارند، برای حضور در این همایش مشترک ثبت نام کنند.
 
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها