تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

اکرمی: مردم ناراضی نیستند، ناراحتند

سید رضا اکرمی گفت‌: تنش‌آفرینی‌ها مردم را از سیاسیون زده‌ کرده است و آنها دیگر در انتخابات به دنبال کاندیدای اصولگرا یا اصلاح‌طلب نیستند. به نظر من کاندیدایی در انتخابات ریاست‌جمهوری مورد توجه قرار خواهد گرفت که اولاً مشکلات موجود را ببیند، درد را بشناسد و البته راه درمانی صحیح را برای کاهش مشکلات ارائه دهد.

کد خبر: ۷۵۸۶۷
۱۰:۰۵ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹
اکرمی: مردم ناراضی نیستند، ناراحتند
 
دیدارنیوز - در حالی که هفت ماه به روز برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم باقی مانده، تحلیل‌ها همچنان از عدم رغبت بخش مهمی از جامعه برای حضور در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ حکایت می کنند. با توجه به این وضعیت شاید سوال مهم در فضاس سیاسی امروز ایران این باشد که با رعایت چه الزام‌هایی می‌توانیم شرایط را برای مشارکت حداکثری فراهم کنیم؟

سید رضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز در این باره اظهار داشت: من قبول ندارم که مردم از وضع موجود ناراضی‌اند؛ در واقع مردم ناراضی نیستند، ناراحت هستند. بالاخره فشارهایی که از خارج به جمهوری اسلامی وارد می‌شود و همچنین مساله کرونا گرفتاری‌ها را به بیشترین حالت ممکن خود رسانده است، به طوری که سفره‌ها روزبه‌روز کوچک‌تر و کالاهای ضروری گران‌تر می‌شود. طبیعی است ایرانی‌ها در چنین وضعیتی سختی‌ زیادی بکشند و زندگی برایشان دشوار شود.

این فعال سیاسی در ادامه گفت: یکی از دلایل اصلی به وجود آمدن مشکلات اخیر این است که کشور ما تحریم شده و به همین دلیل نمی‌توانیم به مقدار لازم نفت بفروشیم. در نتیجه این تحولات درآمد دولت کم شده است. ما حتی برای جابه‌جایی ارز همین تجارت محدودمان هم مشکل داریم. در نتیجه مردم ناامید شده‌اند و شدیداً نگران آینده خود و فرزندان‌شان هستند؛ یعنی مادامی که کرونا، که جهان را عاصی و خسته کرده، کنترل نشود و نتوانیم پول‌های بلوکه‌شده کشور را آزاد کنیم ناراحتی‌هایمان تمام نخواهد شد.

او تصریح کرد: اما باید این را در نظر گرفت که همه مشکلات به هر حال چاره‌ای دارند. یکی از راه‌های رسیدن به آرامش ایجاد اتحاد، همصدایی و همچنین رعایت اخلاق در داخل کشور است. با این حال متاسفانه گاه مشاهده می‌شود مسئولانی که در سطوح بالای نظام مسئولیت دارند با ادبیاتی تهاجمی با یکدیگر صحبت و درباره عملکرد یکدیگر سیاه‌نمایی می‌کنند و سیاست غلط تخریب را در پیش می‌گیرند.

نماینده ادوار مجلس توضیح داد: این در حالی است که باید مردم را به آرامش دعوت نه اینکه با کوک کردن ساز اختلاف و دعوا جامعه را بیشتر از گذشته ناامید و مأیوس کرد. به هر حال اختلاف، ناراحتی و نارضایتی به وجود می‌آورد.

عضو جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: این تنش‌آفرینی‌ها مردم را از سیاسیون زده‌ کرده است و آنها دیگر در انتخابات به دنبال کاندیدای اصولگرا یا اصلاح‌طلب نیستند. به نظر من کاندیدایی در انتخابات ریاست‌جمهوری مورد توجه قرار خواهد گرفت که اولاً مشکلات موجود را ببیند، درد را بشناسد و البته راه درمانی صحیح را برای کاهش مشکلات ارائه دهد. در وضعیت کنونی جامعه بیشتر از هر زمانی به آرامش احتیاج دارد.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی