تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

بخشی از زندگینامه مرحوم محمدحسین نورشاهی، گوینده پیشکسوت رادیو

صبح امروز مدیر روابط عمومی معاونت صدای سازمان صداوسیما از درگذشت محمدحسین نورشاهی گوینده پیشکسوت رادیو خبر داد، در این نوشته بخشی از زندگینامه مرحوم را به نقل از خودشان که چندی پیش در جایی مطرح کرده بود، می خوانید.

کد خبر: ۷۵۴۳۷
۱۲:۲۷ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹

بخشی از زندگینامه مرحوم محمدحسین نورشاهی، گوینده پیشکسوت رادیو

 
دیدارنیوز ـ «متولد ۱۳۲۸ تهران هستم. از دبیرستان مروی تهران در سال ۱۳۴۷ دیپلم گرفتم و در سال ۱۳۴۸ وارد دانشگاه افسری شدم. دوره کمک مهندسی را در ایران و دوره تکمیلی مهندسی نگهداری سیستم‌های شناسایی هوایی را در آمریکا گذراندم. در دوران انقلاب توفیق همراهی در تدارک و برپایی مراسم شرف‌یابی و بیعت ۱۹ بهمن ۵۷ همافران با حضرت امام خمینی (ره) را داشتم و در سال ۶۹ در سن ۴۱ سالگی خود را بازنشسته کردم و از محیط فعالیت نظامی خارج شدم. وی افزود: هنگامی که سال سوم دبیرستان را می‌گذراندم از طریق امور تربیتی به رادیو معرفی شدم و یک‌سال گوینده‌ی برنامه جوان رادیو بودم. این همکاری در سال ۴۸ با رفتن من به دانشکده افسری قطع شد تا این‌که اوایل سال ۵۸ رادیو دچار کمبود شدید گوینده شد و تصمیم به شروع همکاری مجدد گرفتم. به این ترتیب از ۲۴ تیرماه ۱۳۵۸ با گویندگی در پخش رادیو کارم را مجددا شروع کردم.

رادیو ارتش در سال ۶۰ تشکیل شد. من وظایف مختلفی را از نویسندگی و سردبیری تا گویندگی در این رادیو داشتم. مرحوم دکتر سیدحسن حسینی، شاعر فقید معاصر هم در آن زمان افسر وظیفه بودند و در رادیو ارتش سمت سردبیری داشتند. اگرچه از نظر سن و تجربه حدودا ۱۰ سال از ایشان جلوتر بودم، ولی خیلی چیز‌ها از ایشان یاد گرفتم.»
 
 
لازم به ذکر است: مرحوم محمدحسین نورشاهی که این سال‌ها به‌عنوان گوینده رادیو ایران فعالیت می‌کرد روز گذشته ۲۰ آبان بر اثر کرونا درگذشت.

نورشاهی از سال ۵۸ ارتباطش با رادیو را به صورت رسمی آغاز کرد و از نویسندگی تا سردبیری و گویندگی در رادیو را به عهده داشت.

احمدرضا صدر مدیر روابط عمومی معاونت صدا با تایید این خبر درباره نورشاهی بیان کرد: نورشاهی جزو مجریان برجسته سیما و صدا بوده است که در برنامه‌های مختلف تلویزیون و رادیو نوعی مطالبه‌گری نسبت به مسئولان در کلامش داشت.
 
 
 
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
علی زکی پور از چالوس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۳
0
0
خدا رحمتش کنه واقعا مرد بزرگ و خوبی بودند ما هم افتخار اشنایی با خودشان و خانواده محترمشان را داشتیم واقعا حیف بودند از بین ما رفتند خداوند انشالا روحش را با بی بی دوعالم مشهورکند انشالا
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی