تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

اطراف اقامتگاه بایدن، منطقه پرواز ممنوع ایجاد شد

با شدت یافتن تنش‌های پسا انتخاباتی در آمریکا، اداره هوانوردی فدرال آمریکا نواحی اطراف اقامتگاه نامزد حزب دموکرات را منطقه پرواز ممنوع اعلام کرد.

کد خبر: ۷۴۹۸۷
۱۲:۴۸ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹
اطراف اقامتگاه بایدن، منطقه پرواز ممنوع ایجاد شد
 
دیدارنیوز - به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، «اداره هوانوردی فدرال» آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، دستکم تا روز جمعه، اطراف منزل بایدن و چند نقطه دیگر از شهر »ولینگتون» در ایالت «دلاوِر» را در حالت «حریم هوایی دفاع ملی» قرار داده است.

اداره هوانوردی فدرال، این محدودیت موقتی پرواز معمولاً در یکی از حالت‌های وضعیت خطرناک، محل برگزاری رویدادی خاص یا هشداری کلی برای این نهاد، اعمال می‌شود.

با این حال، این اداره هیچ توضیحی درباره علت اعلام این وضعیت در اطراف اقامتگاه بایدن ارائه نکرد اما می‌توان آن را به عنوان تشدید تدابیر امنیتی در آستانه پیروزی احتمالی او در انتخابات تفسیر کرد.

در دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری، اداره هوانوردی فدرال، مناطق اطراف منازل هردو نامزد جمهوری‌خواه و دموکرات را پرواز ممنوع اعلام کرده بود.

از روز گذشته و پس از آن‌که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پس از عقب افتادن از بایدن، نتایج شمارش آرای برخی ایالت‌ها را «کلاهبرداری از مردم آمریکا» توصیف کرد و گفت شکایتش را به دیوان عالی آمریکا خواهد برد، فضای این کشور به شدت متشنج شده است.

همزمان با ادامه تنش‌های سیاسی درباره شمارش آرا در انتخابات آمریکا، معترضان در شهرهای نیویورک، شیکاگو، پورتلند و فیلادلفیا تظاهرات کردند و پلیس نیز ده‌ها نفر را تاکنون بازداشت کرده است.
 
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر