تیتر امروز

شهرنو! واژه‌ای که رائفی‌پور در «جدال با قالیبافی‌ها» به کار برد!
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنو! واژه‌ای که رائفی‌پور در «جدال با قالیبافی‌ها» به کار برد!

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

خورشید عامل برخورد سیارک با زمین می‌شود!

به دلیل تابش خورشید، سرعت حرکت سیارکی با عرض بیش از هزار فوت بیشتر شده و تخمین زده می‌شود در ۲۰۶۸ میلادی با زمین برخورد کند.

کد خبر: ۷۴۴۴۱
۱۳:۵۵ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از دیلی میل، کارشناسان هشدار دادند سیارکی که الهه آشفتگی نام گرفته با سرعت بیشتری به سمت زمین حرکت می‌کند و ممکن است ۴۸ سال دیگر به زمین برخورد کند.

ستاره شناسان دانشگاه هاوایی تایید کرده‌اند سیارک آپوفیس سرعت حرکت خود را افزایش داده و اکنون شبیه یک پیشرانه کوچک رفتار می‌کند.

پیش از کشف افزایش سرعت حرکت آپوفیس، احتمال برخورد آن با زمین وجود نداشت. اما طبق یافته‌های جدید امکان دارد سیارک در ۱۲ آوریل ۲۰۶۸ میلادی با سیاره خاکی برخورد کند. چنین برخوردی فاجعه آمیز خواهد بود.

سیارک مذکور در سال ۲۰۰۴ میلادی کشف شد. از آن زمان تاکنون محققان مسیر مدار آن دور خورشید را رصد می‌کنند.

آن‌ها در اوایل سال جاری میلادی با تلسکوپ سوبارو، آپوفیس را رصد کردند و پس از تحلیل اطلاعات متوجه افزایش سرعت آن در نتیجه رویدادی به نام «پدیده یارکوفسکی» شدند. پدیده هنگامی بروز می‌کند که بدنه سیارک تحت تابش نور خورشید داغ می‌شود و انرژی را به شکل گرما آزاد می‌کند و در نتیجه مانند یک پیشرانه در فضا حرکت می‌کند.

عرض آپوفیس بیش از هزار فوت است و تاثیر ناشی از برخورد آن با زمین معادل انفجار ۸۸۰ میلیون تن ان تی است.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی