تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اصلاح موادی از آئین‌نامه داخلی مجلس با مخالفت نمایندگان مواجه شد

در جلسه امروز چهارشنبه هفتم آبانماه پیشنهاد کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در خصوص برخی اصلاحات در آیین نامه داخلی مجلس مورد تصویب نمایندگان قرار نگرفت.

کد خبر: ۷۴۴۰۹
۱۱:۰۷ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹

اصلاح موادی از آئین‌نامه داخلی مجلس با مخالفت نمایندگان مواجه شد

 

دیدارنیوز ـ در جلسه صحن علنی امروز چهارشنبه هفتم آبان ماه گزارش کمیسیون آئین نامه داخلی و پیشنهادات این کمیسیون درخصوص اصلاح موادی از آئین نامه داخلی مجلس به بحث و بررسی نمایندگان گذاشته شد.

در ادامه سه نماینده موافق و سه نماینده مخالف به بیان نظرات خود پیرامون این پیشنهاد پرداختند.

مخالفان این پیشنهاد آن را محدودکننده نمایندگان در ارائه پیشنهاد و اعمال نظر در جریان بررسی لوایح و طرح‌ها دانسته و این پیشنهاد را بر خلاف اصل ۸۵ قانون اساسی یعنی قائم به شخص و غیرقابل واگذاری بودن نمایندگی برشمردند.

کمال علیپور نماینده قائمشهر و سوادکوه به عنوان یکی از مخالفین با این پیشنهاد، گفت: این لایحه مخالف اصل ۸۵ قانون اساسی است که می‌گوید نمایندگی قائم به فرد است و قابل واگذاری نیست. همچنین نمایندگان محترم توجه داشته باشند که اگر این پیشنهاد تصویب شود، شما بعد از اعلام نظر کمیسیون دیگر قادر به ارائه نظر و پیشنهاد نخواهید بود، همکاران محترم توجه داشته باشید که از ماه آینده بررسی بودجه آغاز خواهد شد، در صورت تصویب این پیشنهاد، شما دیگر نخواهید توانست دغدغه‌های حوزه‌های انتخابیه خود را در زمان بررسی بودجه مطرح و پیگیری کنید.

وی ادامه داد: در این صورت در آینده نمی‌توانید گلایه کنید که چرا دخیل نیستیم و نمی‌توانیم اعمال نظر کنیم، چرا که شما تمام اختیارات خود را در بعضی امور به کمیسیون اعطا خواهید کرد.

همچنین موافقان این پیشنهاد، تصویب آن را زمینه‌ساز بحث و بررسی کارشناسی دقیق‌تر و ایجاد تغییر اساسی در روند بررسی طرح‌ها و لوایح دانستند.

محمدرضا پورابراهیمی نماینده کرمان یکی از موافقین با اشاره به برخی تجربه‌های پیشین، گفت: قرار شد ما آیین نامه را در جهت کارآمدی هرچه بیشتر اصلاح کنیم، این که گفته می‌شود نماینده حق بیان نظر و پیشنهاد ندارد، اشتباه است. در حالیکه اینگونه نیست، نماینده می‌تواند از نظر کارشناسان و مشاورین خود استفاده کند و نظر بدهد، اما این نظر باید در کمیسیون تخصصی و جایی که بحث کارشناسی جریان دارد ارائه شود نه اینکه گاه می‌بینیم برخی دوستان عزیزی که دوره اول حضور خود را تجربه می‌کنند، گاه در مسیر بررسی یک موضوع تخصصی به یکباره پیشنهادی مطرح می‌شود که مسیر بررسی و تصویب لایحه یا طرح را منحرف می‌کند.

در پایان بحث‌ها و بررسی‌ها رای‌گیری درخصوص این پیشنهاد با حضور ۲۴۱ نماینده انجام شد که با ۱۱۳ رای مخالف و ۱۱۱ رای موافق مورد تصویب نمایندگان قرار نگرفت.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور