تیتر امروز

سانحه برای بالگرد حامل رئیس‌جمهور/ استفاده سپاه از منور‌های مه‌شکن/ واکنش محمد خاتمی
این گزارش بروزرسانی می‌شود

سانحه برای بالگرد حامل رئیس‌جمهور/ استفاده سپاه از منور‌های مه‌شکن/ واکنش محمد خاتمی

امروز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه، بالگرد حامل ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در آذربایجان شرقی دچار سانحه شد و جستجو‌ها برای پیداشدن این هلی‌کوپتر که حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه نیز در آن بوده، ادامه...
«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
به رغم تهدید چین به تحریم شرکت‌های تسلیحاتی آمریکا؛

موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش تسلیحات به تایوان

وزارت خارجه آمریکا با فروش سامانه‌های پدافند ساحلی به ارزش ۲.۳۷ میلیارد دلار به تایوان موافقت کرد.

کد خبر: ۷۴۳۳۲
۰۸:۲۶ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ به نقل از الجزیره، درست یک روز پس از آنکه چین از احتمال تحریم شرکت‌های آمریکایی صادرکننده تسلیحات به تایوان خبر داد، پنتاگون روز دوشنبه اعلام کرد که وزارت خارجه آمریکا با فروش ۱۰۰ سامانه پدافند ساحلی «هارپون» ساخت شرکت بوئینگ به تایوان موافقت کرده است.
 
بنا به اعلام پنتاگون، ارزش این تسلیحات بالغ بر ۲.۳۷ میلیارد دلار خواهد بود.
 
پیش از این نیز وزارت خارجه آمریکا با فروش احتمالی سه نوع سیستم تسلیحاتی دیگر از جمله حسگرها، موشک‌ها و توپخانه با ارزشی بالغ بر ۱.۸ میلیارد دلار به تایوان موافقت کرد.
 
این در حالی است که روز دوشنبه، سخنگوی وزارت خارجه چین خطاب به خبرنگاران گفت که چین شرکت‌های «لاکهید مارتین»، «دفنس بوئینگ»، «رایثئون» و سایر شرکت‌های آمریکایی دخیل در فروش تسلیحات به تایوان را تحریم خواهد کرد.
 
در مقابل، «مورگان اورتگاس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما تلاش‌های پکن برای اقدام تلافی جویانه علیه شرکت‌های آمریکایی و خارجی را به دلیل فروش تسلیحات به تایوان- که از نیاز تایوان به دفاع مشروع از خود پشتیبانی می‌کند- محکوم می‌کنیم».
 
گفتنی است که ظرف سال‌های گذشته، ایالات متحده و چین بر سر موضوعاتی از تجارت گرفته تا حقوق بشر و مناقشه بر سر جزایر واقع در دریای چین جنوبی اختلافات بسیاری داشته و کشمکش‌های سیاسی فراوانی را تجربه کرده‌اند، تا جایی که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری کنونی آمریکا اتخاذ رویکردی سختگیرانه‌تر نسبت به چین را به محور اساسی تبلیغات انتخاباتی خود تبدیل کرده است.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی