تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جزئیات حادثه مرگبار در ایستگاه متروی توحید/مرگ سه کارگر

مدیر روابط عمومی شرکت متروی تهران در مورد حادثه در ایستگاه در حال ساخت متروی توحید و مرگ سه نفر توضیحاتی ارائه کرد.

کد خبر: ۷۴۳۱۲
۱۶:۱۹ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹
دیدارنیوز - حمید هیدارن در گفتگو با ایسنا، در مورد حادثه در ایستگاه در حال ساخت متروی نواب گفت: در کارگاه ایستگاه در حال ساخت مترو (ایستگاه توحید)،  ساعت ۱۰ روز دوشنبه پنجم آبان ماه ۱۳۹۹ بر اثر وقوع یک حادثه، ۳ تن از کارگران پیمانکار کارگاه (متاسفانه دو جوشکار نیروی پیمانکار و یک اپراتور دستگاه بالابر پیمانکار) ایستگاه R ۷ (تقاطع خیابان‌های آزادی و شهید نواب صفوی) جان به جان آفرین تسلیم کردند.

وی با بیان اینکه بر اساس اطلاعات اولیه، علت حادثه مذکور خروج کابین دستگاه بالابر پیمانکار پروژه از روی ریل و سقوط آن بوده است، اظهار کرد: البته اطلاعات تکمیلی پس از انجام تحقیقات تیم کارشناسی حادثه که در محل مستقر هستند، حاصل خواهد شد.

وی گفت: در این حادثه با تلاش وصف ناپذیر نیرو‌های خدوم سازمان آتش نشانی، نفراتی که در کارگاه ایستگاه R ۷ مشغول کار بودند، از محل به سلامت به خارج کارگاه منتقل شدند، اما متاسفانه اپراتور دستگاه بالابر و دو نفر جوشکار بر اثر سقوط آسانسور کارگاهی فوت کردند.  

وی افزود: تحقیقات اولیه حاکی از آن است که دستگاه بالابر مذکور در تاریخ ۳۱ شهریور ماه امسال، پس از بازرسی ادواری، گواهی تایید سلامت بر اساس استاندارد‌های مرجع ملی و بین المللی از مبادی قانونی ذیربط دریافت داشته است.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر