تیتر امروز

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

تردد مسافر به کردستان عراق در مرز رسمی پرویزخان از سرگرفته شد

فرماندار قصرشیرین گفت: تردد مسافران به اقلیم کردستان عراق از طریق مرز رسمی پرویزخان که به دلیل شیوع بیماری کرونا ممنوع شده بود، با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از امروز (دوشنبه پنجم آبان) از سرگرفته شد.

کد خبر: ۷۴۲۷۴
۱۲:۳۰ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ «مرادعلی تاتار» روز دوشنبه افزود: طبق اعلام طرف عراقی از امروز مسافران می‌توانند از طریق مرز رسمی پرویزخان با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی وارد کردستان عراق شده و اتباع مقابل نیز اجازه ورود به کشورمان را از این گذرگاه رسمی با داشتن گذرنامه دارند.
 
وی اظهار داشت: مسافران در بدو ورود به ۲ طرف باید در قرنطینه‌های بهداشتی مستقر در مرز پرویزخان در خصوص ابتلا به بیماری کووید ۱۹ (کرونا) غربالگری شوند و در صورت داشتن شرایط لازم و سلامتی کامل اجازه تردد به آن‌ها داده می‌شود.
 
نماینده عالی دولت در قصرشیرین گفت: با اعضای ستاد کرونا و همچنین بهداشت و درمان قصرشیرین در حال فراهم کردن مقدمه‌های لازم برای انجام غربالگری در قرنطینه بهداشتی مستقر در مرز برای خدمات رسانی به مسافران هستیم.
 
تاتار گفت: باتوجه به وضعیت قرمز کشورمان در زمینه ابتلا به بیماری کرونا از مردم می‌خواهیم که حتما دستورالعمل‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک، فاصله اجتماعی، پرهیز از سفر‌های غیرضروری، شستن دست‌ها و مهم‌تر از همه عمل به شعار در خانه بمانیم تا مهار موج سوم این بیماری ویروسی را رعایت کنند و این موارد را برای صیانت از سلامت خود و دیگران جدی بگیرند.
 
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت و ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق، دارای ۲ مرز رسمی و فعال خسروی و پرویزخان است که اولی هم مرز با بخش حکومت مرکزی و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
 
۸۴۹ نفر مبتلا به کرونا در کرمانشاه بستری هستند
 
رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در استان، گفت: هم اکنون ۸۴۹ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
 
«مهدی محمدی» روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: اکنون تعداد ۱۳۶ نفر از بیماران، بدحال بوده و در بخش‌های آی‌سی‌یو تحت مراقبت هستند و ۴۰ نفر با حال وخیم به دستگاه تنفس مصنوعی وصل هستند.
 
به گفته او، ۳۲ درصد از این بیماران در شهرستان‌های استان و ۶۸ درصد نیز در شهر کرمانشاه بستری هستند.
 
وی در ادامه در مورد آخرین آمار مبتلایان به کرونا در شبانه‌روز گذشته، گفت: در این مدت ۵۵ مورد بیمار مثبت بستری و ۲۳۶ بیمار مثبت سرپایی در استان شناسایی شدند.
استان کرمانشاه با ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با ۲ بخش کُرد و عرب نشین کشور عراق و داشتن ۶ مرز رسمی و بازارچه فعال، سالانه حدود نیمی از کل صادرات کالا‌های غیرنفتی کشورمان به عراق را به خود اختصاص می‌دهد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر