تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

تردد مسافر به کردستان عراق در مرز رسمی پرویزخان از سرگرفته شد

فرماندار قصرشیرین گفت: تردد مسافران به اقلیم کردستان عراق از طریق مرز رسمی پرویزخان که به دلیل شیوع بیماری کرونا ممنوع شده بود، با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از امروز (دوشنبه پنجم آبان) از سرگرفته شد.

کد خبر: ۷۴۲۷۴
۱۲:۳۰ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ «مرادعلی تاتار» روز دوشنبه افزود: طبق اعلام طرف عراقی از امروز مسافران می‌توانند از طریق مرز رسمی پرویزخان با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی وارد کردستان عراق شده و اتباع مقابل نیز اجازه ورود به کشورمان را از این گذرگاه رسمی با داشتن گذرنامه دارند.
 
وی اظهار داشت: مسافران در بدو ورود به ۲ طرف باید در قرنطینه‌های بهداشتی مستقر در مرز پرویزخان در خصوص ابتلا به بیماری کووید ۱۹ (کرونا) غربالگری شوند و در صورت داشتن شرایط لازم و سلامتی کامل اجازه تردد به آن‌ها داده می‌شود.
 
نماینده عالی دولت در قصرشیرین گفت: با اعضای ستاد کرونا و همچنین بهداشت و درمان قصرشیرین در حال فراهم کردن مقدمه‌های لازم برای انجام غربالگری در قرنطینه بهداشتی مستقر در مرز برای خدمات رسانی به مسافران هستیم.
 
تاتار گفت: باتوجه به وضعیت قرمز کشورمان در زمینه ابتلا به بیماری کرونا از مردم می‌خواهیم که حتما دستورالعمل‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک، فاصله اجتماعی، پرهیز از سفر‌های غیرضروری، شستن دست‌ها و مهم‌تر از همه عمل به شعار در خانه بمانیم تا مهار موج سوم این بیماری ویروسی را رعایت کنند و این موارد را برای صیانت از سلامت خود و دیگران جدی بگیرند.
 
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت و ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق، دارای ۲ مرز رسمی و فعال خسروی و پرویزخان است که اولی هم مرز با بخش حکومت مرکزی و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
 
۸۴۹ نفر مبتلا به کرونا در کرمانشاه بستری هستند
 
رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در استان، گفت: هم اکنون ۸۴۹ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
 
«مهدی محمدی» روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: اکنون تعداد ۱۳۶ نفر از بیماران، بدحال بوده و در بخش‌های آی‌سی‌یو تحت مراقبت هستند و ۴۰ نفر با حال وخیم به دستگاه تنفس مصنوعی وصل هستند.
 
به گفته او، ۳۲ درصد از این بیماران در شهرستان‌های استان و ۶۸ درصد نیز در شهر کرمانشاه بستری هستند.
 
وی در ادامه در مورد آخرین آمار مبتلایان به کرونا در شبانه‌روز گذشته، گفت: در این مدت ۵۵ مورد بیمار مثبت بستری و ۲۳۶ بیمار مثبت سرپایی در استان شناسایی شدند.
استان کرمانشاه با ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با ۲ بخش کُرد و عرب نشین کشور عراق و داشتن ۶ مرز رسمی و بازارچه فعال، سالانه حدود نیمی از کل صادرات کالا‌های غیرنفتی کشورمان به عراق را به خود اختصاص می‌دهد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی