تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

درخواست لغو قرارداد‌های امضا شده بین لیبی و فرانسه در واکنش به اطهارات اسلام ستیرانه ماکرون

شورای عالی دولت وفاق ملی لیبی از این دولت خواست در پاسخ به انتشار کاریکاتور موهن به پیامبر اسلام در فرانسه و تاکید رئیس جمهوری این کشور بر تداوم انتشار این کاریکاتورها، قرارداد "توتال - ماراتون" را لغو و داد و ستد با تمامی شرکت‌های فرانسوی را متوقف کند.

کد خبر: ۷۴۲۷۳
۱۲:۲۵ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری فرانسه، این شورا در بیانیه‌ای از دولت خواست مسوولیت‌های دینی، قانونی و اخلاقی خود را برعهده بگیرد و در پاسخ به هتاکی به پیامبر اسلام تعامل اقتصادی خود را با تمامی شرکت‌های فرانسوی متوقف کند.

این شورا مخصوصا خواستار لغو توافقنامه تعلیق شده در مورد خرید سهام شرکت "ماراتون اویل لیبی" در شرکت نفتی "واها" وابسته به موسسه ملی نفت این کشور توسط شرکت انرژی توتال فرانسه شد.

پیش از این بلومبرگ انگلیس اعلام کرد، شرکت توتال بخشی از سهام ماراتن اویل لیبی را در شرکت «واها» به ارزش ۴۵۰ میلیون دلار خریداری کرده است.

بر همین اساس ۱۶.۳ درصد از سهام این شرکت به توتال واگذار شده است که معادل تقریبا ۵۰ هزار بشکه نفت در روز می‌شود و از این پس شرکت فرانسوی توتال صاحب ۵۰ هزار بشکه نفت آن است؛ ضمن اینکه واگذاری این سهام معادل تخصیص ۵۰۰ میلیون بشکه از ذخایر و منابع این شرکت به توتال است.

شورای عالی دولت وفاق از دستگاه قضایی خواست، هرچه سریعتر در مورد ارائه شکایت این شورا به دولت علیه قرارداد مشکوک مذکور تصمیم گیری کند.

همزمان با این اقدامات و واکنش‌ها به انتشار کاریکاتور پیامبر اسلام در فرانسه، وزارت خارجه این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد، فراخوان‌ها برای اعمال تحریم کالا‌های فرانسوی بخصوص مواد غذایی و کشاورزی بی فایده است و باید فورا متوقف شود. تمامی طرف‌هایی که به فرانسه حمله می‌کنند، طرف‌هایی که پشت آن‌ها اقلیت رادیکال قرار دارند هم باید از این کار دست بکشند.
 
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان