تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

نماینده سبزوار: روحانی نازک‌نازنجی شده؛ رهبری مصداقی برای توهین‌ها تعیین نکرده‌اند

«علی اصغر عنابستانی»، نماینده سبزوار در مجلس، در پاسخ به اینکه "در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا رهبری خطاب به کسانی که راه تخریب را در پیش گرفتند تاکید کردند که حرمت هر سه قوه باید حفظ شود و توهین به مسئولان حرام است، نظر شما در رابطه با اظهارت رهبری چیست" گفت: قطعا توهین به رییس جمهور بد است اما روحانی نازک نارنجی شده است! رهبری که مصداق برای این توهین ها تعیین نکرده اند.

کد خبر: ۷۴۲۲۸
۱۳:۴۲ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹
نماینده سبزوار: روحانی نازک‌نازنجی شده؛ رهبری مصداقی برای توهین‌ها تعیین نکرده‌اند
 
دیدارنیوز -  نمایندگان مجلس یازدهم که با شعار بهبود معیشت مردم بر روی کار آمدند، رفتار و گفتارشان به گونه ای است که کمتر می توان از درون آن دغدغه برای معیشت مردم را یافت. توهین و تخریب به دولت از همان ابتدا در پارلمان نقش بسته بود تاجایی که در روزهای نخست در مجلس، شاهد طرح استیضاح رییس جمهور بودیم، استیضاحی که پس از دیدار ویدیو کنفرانسی نمایندگان با رهبر انقلاب، کنار گذاشته شد. رهبری در دیدار با نمایندگان آنها را به همکاری و تعامل با دولت فراخواندند اما عده ای تندرو در مجلس دست از توهین به دولت نکشیدند و از هیچ اهانتی نسبت به رییس جمهور دریغ نکردند.

نمایندگان حتی روحانی را تهدید به اعدام کردند و خواستار محاکمه او شدند. مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، که در راس هتک حرمت و تندروی نمایندگان قرار دارد بار دیگر پس از گفته های روحانی در مورد صلح امام حسن، طرح استیضاح رییس جمهور را به جریان انداخت، طرحی که عده ای نمایندگان رغبتی نسبت به آن نشان ندادند و حتی در قامت مخالفت با آن برخواستند.

رفتار نمایندگان در همان ابتدا هم مورد انتقاد رهبری واقع شده بود اما در جلسه ستاد ملی کرونا که در روز شنبه سوم آبانماه در حضو رهبری برگزار شد، ایشان مجددا با تاکید بر لزوم اتحاد و انسجام درونی در کشور بیان کردند که حرمت قوای سه گانه باید حفظ شود و هتک حرمت به مسئولان را حرام دانستند. رهبری در این دیدار بیان کردند: هتک حرمت حرام است و انتقاد با هتک حرمت تفاوت دارد ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد.
رهبر انقلاب اسلامی به اقدام اخیر برخی‎ها در مواجهه با دولت و شخص رئیس جمهور اشاره کردند و گفتند: اگرچه در میان این برادران، افراد خوبی هم هستند، اما این کار غلط بود و این موضوع را بطور صریح اعلام می‌کنم. ممکن است انتقاد درستی داشته باشید، انتقاد کنید اشکالی ندارد اما انتقاد با اهانت و هتک حرمت متفاوت است اینگونه رفتارها و هتک حرمت، روش امریکایی‌ها است که در مناظره ها و کارهای مطبوعاتی، خود را در دنیا رسوا کرده‌اند تا جایی که یک شخصیت برجسته سیاسی آنها می گوید، دنیا با هراس و تحقیر به ما نگاه می‌کند.

از جمله نمایندگانی که رییس جمهور را مورد اهانت قرار داد، می توان به «علی اصغر عنابستانی» اشاره کرد. خبرنگار برنا در تماس با «علی اصغر عنابستانی»، نماینده مردم سبزوار در مجلس، از او پرسید "در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا رهبری خطاب به کسانی که راه تخریب را در پیش گرفتند تاکید کردند که حرمت هر سه قوه باید حفظ شود و توهین به مسئولان حرام است، نظر شما در رابطه با اظهارت رهبری چیست" گفت: قطعا توهین به رییس جمهور بد است اما روحانی نازک نارنجی شده است! رهبری که مصداق برای این توهین ها تعیین نکرده اند.

عنابستانی بیان کرد: حرف در مصداق است که چه کلامی هتک حرمت محسوب می‌شود یا نمی شود. توییت خود به روحانی را توهین نمی دانم. ان شاالله همه با هم تمرین کنیم تا احترام یکدیگر را نگه داریم.
 
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی