تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان زندان‌ها و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

تفاهم نامه همکاری‌های مشترک سازمان زندان‌ها و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با هدف توسعه اشتغال و حرفه آموزی در زندان‌ها و توانمندسازی زندانیان امضا شد.

کد خبر: ۷۴۰۱۰
۱۶:۱۹ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹

انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان زندان‌ها و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

 

دیدارنیوز ـ سیدعباس جوهری در جلسه امضای این تفاهم نامه گفت: اشتغال و حرفه آموزی زندانیان با نرخ بازگشت مجدد به زندان رابطه معنادار دارد.
 
وی تصریح کرد: در هر مرکزی که به اشتغال و حرفه آموزی زندانیان تاکید شده است نرخ بازگشت مجدد به زندان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
 
سرپرست معاونت سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان‌ها اظهار داشت: در دور جدید مدیریتی در کنار توجه به امنیت زندان ها، توجه ویژه‌ای به اصلاح و تربیت زندانیان و اجرای فعالیت‌های فرهنگی گردیده است.
 
جوهری ادامه داد: توسعه همکاری با نهاد‌های متولی و صاحب دانش از جمله صنایع دستی در راستای نگاه اصلاحی و تربیتی در زندان‌ها و مقدمه‌ای برای رسیدن به نقطه مطلوب و هدفگذاری اصلی در این زمینه است.
 
وی با بیان اینکه ظرفیت‌های لازم را برای مشارکت گروه‌های مختلف برای توسعه فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی در زندان‌ها فراهم کردیم گفت: معتقد هستیم برای بازاجتماعی نمودن زندانیان باید از همه ظرفیت‌ها و ابزار‌ها استفاده کنیم.
 
وی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت دستگاه‌های متولی در حوزه اشتغال، یکی از اولویت‌های اصلی در بحث اشتغال و حرفه آموزی است.
 
معاون سلامت اصلاح و تربیت سازمان زندان‌ها در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه در سال گذشته ۸۷هزار نفر در دوره‌های مختلف مهارت آموزی در زندان‌های کشور شرکت کردند گفت: در سال گذشته و با کمک سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری موفق شدیم ۱۳هزار زندانی را تحت آموزش‌های مهارتی در حوزه صنایع دستی و هنر‌های سنتی قرار دهیم. 
 
وی در بخش پایانی سخنان خود افزود: علیرغم وجود شرایط کرونا خوشبختانه با اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی در زندان‌ها و مراکز تامینی و تربیتی فعالیت‌های اشتغال و حرفه آموزی در زندان‌ها دایر است.
 
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزرات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در این جلسه با اشاره به نقش اشتغال در زندگی افراد به ویژه زندانیان امضای این تفاهم نامه را گامی در جهت کمک به اصلاح زندانیان و معاش خانواده‌های آنان عنوان کرد.
 
خانم دکتر محمودیان گفت: در بازدید‌هایی که از تعدادی از زندان‌های کشور داشتیم شاهد اقدامات خوب در حوزه اشتغال و حرفه آموزی بودیم و امیدوارم با توسعه همکاری‌ها بتوانیم در این زمینه هم افزایی خوبی داشته باشیم.
 
وی افزود: طبق بررسی‌ها و آمار‌های موجود اشتغال در بخش صنایع دستی و هنر‌های سنتی مورد توجه و علاقه بسیاری از زندانیان است و ما سعی می‌کنیم در این زمینه گام‌های اثربخشی برای حمایت از زندانیان و خانواده‌های آنان برداریم.
 
گفتنی است سازمان زندان‌ها در حوزه حرفه آموزی، تفاهم نامه‌هایی با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارد. 
 
شایان ذکر است در این تفاهم نامه بر توسعه همکاری‌های متقابل در زمینه تامین نیروی انسانی، برگزاری کلاس‌های آموزشی و توانمند سازی زندانیان، ایجاد ظرفیت‌های فروش محصولات تولیدی زندانیان و... اشاره شده است.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی