تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

توضیحات انصاری درباره تاخیر در آزمون استخدامی و شرایط دورکاری

رییس سازمان اداری استخدامی کشور گفت: اینکه عده‌ای تصور کنند اگر یک‌سوم از کارمندان را دورکار کردیم یعنی تعطیلی، نه! اینگونه نیست.

کد خبر: ۷۳۹۸۴
۱۴:۱۱ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ جمشید انصاری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره علت اعلام‌نشدن دورکاری در ادارات دولتی اظهار کرد: دورکاری یعنی اینکه زیرساخت‌هایی در دستگاه فراهم شود که کارمندان بتوانند از منزل کار خود را انجام دهند و ما گفته‌ایم هر دستگاهی که بتواند این زیرساخت را فراهم کند، می‌تواند از خدمات کارکنانش در دورکاری استفاده کند.
 
وی افزود:، ولی اگر دورکاری منظور همان تعطیل است که اسمش را بگذارند تعطیلی! چرا به آن بگوییم دورکاری؟ الان هم بسیاری از مزایای دروکاری استفاده می‌کنند چرا که وظایفشان از طریق دروکاری قابل انجام است. مثلاً مسئول دفتر من می‌تواند دروکاری کند، چون باید تلفن جواب دهد، جلسات را تنظیم کند.
 
رییس سازمان اداری استخدامی کشور تصریح کرد: اینکه عده‌ای تصور کنند اگر یک‌سوم از کارمندان را دورکار کردیم یعنی تعطیلی، نه اینگونه نیست. البته اشکالی ندارد که چنانچه ستاد ملی مقابله با کرونا در این زمینه‌ها تصمیم بگیرد ابلاغ کند. پس دورکاری منعی ندارد.
 
انصاری در پاسخ به این پرسش که چرا آزمون استخدامی به تأخیر افتاده است، اظهار کرد: مجلس قانون اولویت‌دادن به نیرو‌های بومی را ۱۶ شهریور تصویب کرده بود که به علت تایید دیرهنگام شورای نگهبان و هم‌زمانی آن با ثبت‌نام‌ها اینگونه شد. به خصوص که اعلام شده بود از زمان تصویب لازم‌الاجراست و ما مجبور بودیم این اولویت را اعمال کنیم.
 
وی ادامه داد: وقتی مقررات این اولویت را وضع و ابلاغ کردیم، تعدادی از کسانی که مناطق محروم را انتخاب کرده بودند، به ناچار شغل-محل‌شان را تغییر می‌دادند و این موجب شد که برای رعایت حقوق مردم، مدتی آزمون را به تأخیر بیندازیم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير