تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

روسیه در دریای خزر رزمایش برگزار کرد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در دریای خزر رزمایشی را برای آمادگی واحد‌های دریایی خود برای شناسایی ناو‌ها و ناوچه‌های دشمن برگزار کرد.

کد خبر: ۷۳۹۵۷
۱۰:۴۲ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ شبکه تلویزیونی زویوزدا متعلق به وزارت دفاع روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد: ناوگروه روسیه در دریای خزر با مشارکت با خدمه ایستگاه رادار پادسولنوخ، رزمایشی را برگزار کرد.
 
در این گزارش گفته شد که ایستگاه رادار از نوع پادسولنوخ که روسیه در ساحل دریای خزر مستقر کرده است می‌تواند واحد‌های دریایی در تمام مناطق این پهنه آبی را شناسایی کند.
 
 رزمایش دریایی روسیه در دریای خزر در دو روز اخیر برگزار شده است و بر اساس سناریوی رزمایش، ایستگاه رادار پادسولنوخ واحد‌های دریایی دشمن فرضی مجهز به بالگرد را شناسایی کرد و ناو‌های موشک انداز داغستان و تاتارستان و ناوچه‌های موشک انداز ولیکی اوستیوگ و اوگلیچ مراحل پرتاب موشک به سوی اهداف را شبیه سازی کردند. 
 
در این رزمایش، ناو موشک انداز تاتارستان نیز با استفاده از دستگاه‌های ویژه شناسایی واحد‌های دریایی در زیر آب، اهداف دشمن فرضی را شناسایی کرد و واحد‌های دریایی دیگر نیز با توپ و آتشبار به اهداف دشمن حمله کردند.
 
هر ساله ناوگان روسیه در دریای خزر برای سنجش آمادگی واحد‌های دریایی، در این پهنه آبی رزمایش برگزار می‌کند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر