تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

رسایی: مجری CNN قبل از مصاحبه با احمدی نژاد دچار لرزش شد و بر روی وی پتو انداختند

حمید رسایی که در زمره شیفتگان رئیس دولت سابق قرار دارد سال ها قبل در تمجید از عملکرد رئیس جمهور سابق در نیویورک گفته بود: دکتر احمدی نژاد جواب سوالات را در مصاحبه ها با طرح یک سوال عنوان می کرد که آنها را خلع سلاح می نمود.

کد خبر: ۷۳۹۳۵
۲۱:۴۸ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹
رسایی: مجری CNN قبل از مصاحبه با احمدی نژاد دچار لرزش شد و بر روی وی پتو انداختند
 
دیدارنیوز - حمید رسایی نماینده وقت مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تاریخ هشتم مهرماه سال ۱۳۸۸  می گوید:  بر خلاف نظر دیگران که اول باید مسایل داخلی را حل کرده و بعد به مسایل خارجی توجه کرد ، تا حضور فعال در خارج نداشته باشیم نمی توانیم به توسعه درونی دست یابیم و چهارمین سفر دیگر احمدی نژاد سفری فعال و پرتحرک بود و سفر اخیر برخلاف سفرهای گذشته نوعی جهاد به حساب می آمد.

*در هتلی که اسکان داشتیم رییس جمهور ی پاکستان و چند رییس جمهوری دیگر حضور داشتند که در مدت حضور خود تحرکی از آنها ندیدیم در حالی که اکثر سالنها و جلسات در اختیار گروه ایرانی بود.

*در مصاحبه های دو طرفه دکتر احمدی نژاد سیاست تهاجمی دارد به این صورت که در همان ابتدا وقتی مصاحبه کننده سوال می پرسد برغم روشهای رایج که مقامات رسمی به کلی گویی می پردازند با صراحت به موضوعات اصلی اشاره کرده و حتی تا جزییات نیز مطرح می کرد. دکتر احمدی نژاد جواب سوالات را در مصاحبه ها با طرح یک سوال عنوان می کرد که آنها را خلع سلاح می نمود.

*{با اشاره به مصاحبه رییس جمهوری با شبکه تلویزیونی CNN که توسط لری کینک خبرنگار و مجری مشهور انجام شد}: این مجری قبل از مصاحبه دچار لرزش شد و بر روی وی پتو انداختند و برخی مسایل را وقتی دکتر احمدی نژاد مطرح می کرد با گوشی او را راهنمایی می کردند.
* در این سفر رییس جمهوری در هیچ زمانی موضوع هولوکاست را مطرح نکرد و این در حالی است که در جلسات و مصاحبه ها خبرنگاران از او این سوال را می پرسیدند. وقتی رژیم صهیونیستی پشت تریبون سازمان ملل برای اثبات هولوکاست دست و پا زد، رسانه های اسراییل خشمگین شدند که احمدی نژاد در تردید در مورد هولوکاست موفق بوده است.

*صندلیهای سالن دو ساعت قبل از سخنان دکتر احمدی نژاد نیز خالی بود و تا قبل از شروع سخنان وی، محل جلسه با تردد و همهمه عادی همراه بود و زمانی که رییس جمهور ی برای سخنرانی آماده شدند خبرنگاران و افراد حاضر خود را برای شنیدن سخن ایشان آماده کردند و این امر نشان داد که صحبت های وی تاثیر گذار بوده و مخاطب فراوان دارد.

*تاج زاده خروج شخصیت های سیاسی را از اجلاس دوربان ۲، نقطه ضعف معرفی کرد و اینکه چرا باید اینطور حرف بزنیم که این اتفاق بیفتد را نقطه ضعف می دانست و این در حالی است که خاتمی وقتی در سازمان ملل سخنرانی کرد رییس جمهوری آمریکا به صحبت های او گوش داد.

*این برخلاف مبانی نظام است و وقتی که آبراهام لینکلن را شهید بدانیم باید به خودمان شک کنیم و نقطه افتخار و صحت مطالب دکتر احمدی نژاد همین است که برخی سالن را ترک کنند.
 
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير