تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بولتون: ترامپ به خوبی و خوشی از قدرت کنار نمی‌رود

بولتون که سپتامبر سال گذشته (شهریورماه ۹۸) از دولت ترامپ کنار رفت، در خصوص رفتار احتمالی ترامپ در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری به سی‌ان‌ان گفت: «اجازه بدهید صریح صحبت کنم؛ اگر ترامپ شکست بخورد، با خوبی و خوشی کاخ سفید را ترک نخواهد کرد. باید اعتراف کنم که بسیار بعید می‌دانم او به این حد از بلوغ سیاسی رسیده باشد که در صورت شکست، راحت کنار برود.»

کد خبر: ۷۳۸۵۴
۰۸:۴۸ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹
بولتون: ترامپ به خوبی و خوشی از قدرت کنار نمی‌رود
 
دیدارنیوز - مشاور سابق امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که از نظر وی رئیس‌جمهور کنونی آمریکا به حدی از بلوغ سیاسی نرسیده است که در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری، بی‌سروصدا کاخ سفید را ترک کند.

جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق دولت ترامپ در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان اعلام کرد که بسیار بعید است دونالد ترامپ در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر (آبان) به خوبی و خوشی کاخ سفید را ترک کند.

بولتون که سپتامبر سال گذشته (شهریورماه 98) از دولت ترامپ کنار رفت، در خصوص رفتار احتمالی ترامپ در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری به سی‌ان‌ان گفت: «اجازه بدهید صریح صحبت کنم؛ اگر ترامپ شکست بخورد، با خوبی و خوشی کاخ سفید را ترک نخواهد کرد. باید اعتراف کنم که بسیار بعید می‌دانم او به این حد از بلوغ سیاسی رسیده باشد که در صورت شکست، راحت کنار برود.»

وی ادامه داد: «البته من فکر می‌کنم که با حضور مارک اسپر و مارک میلی در وزارت دفاع، مشکلی از این بابت نخواهیم داشت. تا زمانی که آنها هنوز در وزارت دفاع باشند، من هیچ نگرانی [بابت احتمال مقاومت ترامپ در برابر نتیجه انتخابات] ندارم. »

دونالد ترامپ طی ماه‌های اخیر بارها اعلام کرده که شکست وی در انتخابات آتی تنها از طریق تقلب دموکرات‌ها امکان‌پذیر است. مطرح شدن چنین اظهاراتی از سوی ترامپ به نگرانی محافل سیاسی آمریکا از احتمال مقاومت وی در برابر نتیجه انتخابات دامن زده است.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر