تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

معاون امور فنی و گمرکی: محموله داروی قاچاق در عراق تولید شرکت پایونیر است 

معاون فنی و امور گمرکی ایران گفت: اسناد و اطلاعات واصله از کامیون‌های توقیف شده توسط ارتش عراق نشان می‌دهد این دارو‌ها تولیدی شرکت پایونیر است و دارو‌های ساخت کشور عراق نیز در این محموله وجود دارد.

کد خبر: ۷۳۸۲۴
۱۶:۳۸ - ۲۸ مهر ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ به نقل از گمرک ایران، «مهرداد جمالی ارونقی» با بیان اینکه محموله داروی توقیف شده توسط ارتش عراق تولید شرکت دارویی (پایونیر) است، تصریح کرد: مبدأ این دارو‌ها سلیمانیه و مقصد آن بصره بوده است که در خانقین به ظن قاچاق متوقف شده اند و کامیون‌های حامل این دارو‌ها نیز عراقی بودند.
 
به گفته وی، از ابتدای شهریورماه تاکنون بیش از ۳۶ کامیون مواد اولیه دارو از کشور‌هایی مانند هند و ترکیه و از مبدأ گمرکات شهیدرجایی و بازرگان، از طریق مرز باشماق به کشور عراق ترانزیت شده و تشریفات مربوطه با رعایت تمام مقررات و کنترل‌های لازم در گمرک مرزی ذکرشده انجام شده است.
 
معاون امور گمرکی ایران انتشار اخباری مبنی بر اینکه این دارو‌ها از طریق کشور ایران و با ساخت داخل به کشور عراق صادر شده است را مردود دانست و گفت: در حال حاضر صادرات دارو و کالا‌های اساسی و ضروری ممنوع بوده و گمرکات اجرایی کشور به ویژه گمرکات مرزی حساسیت لازم را در این خصوص اعمال می‌کند.
 
به گزارش ایرنا، رسانه‌های عراقی روز پنجشنبه ۲۴ مهرماه به نقل از دستگاه اطلاعاتی ارتش این کشور گزارش دادند که این دارو‌ها با هدف فرار از پرداخت تعرفه گمرکی به ارزش بیش از صد‌ها هزار دلار به وسیله ۱۹ کامیون با عبور غیرقانونی از جاده‌های خانقین به استان دیالی وارد شده بودند، اما متهمان دستگیر شده همراه با کامیون هایشان برای انجام اقدامات قانونی علیه آن‌ها به مراجع قانونی تحویل شدند. 
 
پیش از این نیز چندین بار نیرو‌های امنیتی ایران مستقر در مرز‌های ایران و عراق از خنثی کردن عملیات قاچاق دارو به عراق و دستگیری عوامل آن‌ها خبر داده بودند. 
 
همچنین سازمان غذا و دارو ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که دارو‌های قاچاق مکشوفه در کشور عراق، که در بعضی رسانه‌های خارجی مورد توجه قرار گرفته است، متعلق به یکی دیگر از کشور‌های همسایه بوده و صرفا از طریق یکی از مرز‌های کشور ترانزیت شده بود و این نهاد با سوداگرانی که نیت سودجویی در شرایط کنونی کشور، آن هم در حوزه سلامت مردم را دارند به جد برخورد خواهد شد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان