تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

مقام ارشد حماس: درخواست آمریکا برای مذاکره را نپذیرفتیم

نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز شنبه گفت که این جنبش به درخواست مذاکره آمریکا در خصوص طرح «معامله قرن» ترامپ پاسخ منفی داده است.

کد خبر: ۷۳۶۴۶
۱۱:۰۱ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ به نقل از تارنمای عرب ۴۸، «صالح العاروری» افزود: حماس مذاکره با آمریکا را نپذیرفت؛ زیرا که واشنگتن سعی داشت با ایجاد اختلاف میان گروه‌های فلسطینی از آن برای تهدید رهبری سازمان آزادی بخش فلسطین استفاده کند.
 
وی گفت: مشارکت ملی تنها پاسخی است که می‌توان به توطئه معامله قرن و از بین بردن مساله فلسطین داد. 
 
نایب رئیس دفتر سیاسی حماس اضافه کرد: این رژیم اشغالگر است که نقشه راه از بین بردن مساله فلسطین را ترسیم و دولت آمریکا و متحدانش در منطقه آن را اجرا می‌کنند.
 
العاروری گفت: اسرائیل هیچ راه حل بین المللی را برای حل مناقشه فلسطین نمی‌پذیرد و تنها می‌خواهد که مساله فلسطین را به طور کلی نابود کند.
 
وی افزود: کشور‌هایی که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردند در واقع طرح صلح عربی را کنار گذاشتند و با این اقدام یکی از راه‌های نابودی مسأله فلسطین را آغاز کردند.
 
این مقام حماس تأکید کرد که مقاومت هیچ گاه شکست نخواهد خورد و این طرحی بود که موفق شد و بر سر آن در آینده، حساب باز کرده‌ایم.
 
او همچنین گفت: همه ما در حال حاضر به سمت مقاومت مردمی حرکت می‌کنیم... طرح ملت ما برای آزادی، مقاومت همه‌جانبه است.
 
توافقنامه عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو با منامه از یک طرف و پیمان صلح رژیم صهیونیستی با امارات روز سه‌شنبه ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریور) در کاخ سفید واشنگتن و در حضور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به صورت رسمی امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست‌ها آشکار و رسمی کردند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر