تیتر امروز

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر مطرح کرد: تکمیل تخت‌های بیمارستان‌ها با مراجعات خانوادگی

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به روند شیوع بیماری کرونا گفت: اکنون بیمارانی با کمترین علامت مثلا صرفا با از دست رفتن حس بویایی مراجعه می‌کنند، اما سی‌تی‌اسکن این بیماران، درگیری وسیع با بیماری را نشان می‌دهد و بلافاصله بدحال می‌شوند و باید اکسیژن دریافت کنند.

کد خبر: ۷۳۴۹۹
۱۴:۲۶ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ دکتر مجتبی کلانتر با اشاره به روند بیماری کرونا در روز‌های اخیر، اظهار کرد: در روز‌های گذشته، مراجعات فامیلی و خانوادگی زیاد شده و گاه از یک خانواده پنج نفره، همه درگیر کرونا هستند و به معنی این است که بیماری به صورت خانوادگی در حال انتشار است.
 
وی افزود: انتشار بیماری به صورت خانوادگی هشداری برای ما است؛ این مساله بسیار خطرناک است و مردم باید تجمعات خانوادگی را محدود کنند.
 
کلانتر ادامه داد: از طرف دیگر اکنون بیمارانی با کمترین علامت مثلا صرفا با از دست رفتن حس بویایی مراجعه می‌کنند، اما سی‌تی‌اسکن این بیماران، درگیری وسیع با بیماری را نشان می‌دهد و بلافاصله بدحال می‌شوند و باید اکسیژن دریافت کنند.
 
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: وضعیت مراجعه‌کنندگان نشان می‌دهد که رفتار ویروس تغییر کرده و از این بابت نگران هستیم. اگر قرار است مراجعات خانوادگی ادامه داشته باشد، با مراجعه سه چهار خانواده به بیمارستان، به زودی تخت‌ها پر خواهند شد.
 
وی بیان کرد: با وجود همه زحمات کادر بهداشت و درمان، شرایط خوب نیست. در حال حاضر جوانان بیشتر به بیمارستان مراجعه می‌کنند و میانگین سنی ابتلا و مرگ و میر نیز کمتر شده است.
 
کلانتر افزود: پس از گذشت از پیک اول بیماری، حدود ۴۰ تا ۵۰ روز هیچ مورد فوتی در شوشتر نداشتیم، اما در یک ماه گذشته از آغاز پیک دوم تاکنون حدود ۲۱ مورد فوتی داشته‌ایم.
 
وی بیان کرد: به طور میانگین روزانه حدود ۲۰ تا ۲۵ بیمار مشکوک به کرونا به بیمارستان خاتم‌الانبیاء شوشتر مراجعه می‌کنند. چگالی موارد مثبت در نمونه‌های انجام‌شده بالا است و ۶۵ تا ۷۰ درصد نمونه‌ها مثبت هستند.
 
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر تصریح کرد: این وضعیت، زنگ خطر است و می‌تواند به معنی وجود موارد مثبت زیاد در شهرستان باشد بنابراین با توجه به اینکه بسیاری از مبتلایان بدون علامت هستند، از ابتدای هفته جاری تعداد موارد نمونه‌گیری سرپایی را افزایش داده‌ایم تا موارد مثبت را بیشتر شناسایی و قرنطینه کنیم.
 
وی افزود: با وجود بازگشایی مدارس و ترس از افزایش ابتلای کودکان، با تمهیدات اندیشیده‌شده و مراقبت خانواده‌ها خوشبختانه تاکنون مورد ابتلای کودکان زیر ۱۲ سال بسیار کم بوده است.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی