تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

معاون آموزش ابتدایی: آموزش و پرورش به دوران قبل از کرونا باز نخواهد گشت

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید متوجه ظرفیت‌های فضای مجازی باشیم؛ چرا که به واسطه فضای مجازی و کار‌های ارزشمندی که در این فضا انجام می‌شود، آموزش و پرورش به دوران قبل از کرونا باز نخواهد گشت.

کد خبر: ۷۳۳۶۱
۱۵:۳۳ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به گزارش روز دوشنبه دفتر اطلاع رسانی و روابط عمومی معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیم زاده در آیین افتتاح جشنواره مجازی استانی "جابربن حیان و فرصت‌های متنوع یادگیری" افزود: آموزش، یادگیری و خلاقیت تعطیل نمی‌شود و این رویداد باارزش گواه آن است.
 
وی افزود: استفاده از فضای مجازی و کار در این فضا، هم سواد فناوری فرزندان را افزایش می‌دهد و هم توان آنان را در استفاده از نرم افزار‌های مربوط بالا می‌برد. همه این موارد اگر با نظارت معلمان و اولیا باشد، به تقویت حس اعتماد به نفس و بروز خلاقیت هرچه بیشتر منجر خواهد شد.
 
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: باید از روش‌های مبتنی بر پژوهش و خلاقیت برای آموزش استفاده کنیم.
 
وی ادامه داد: فضای مجازی در حالی که محدودیت‌هایی ایجاد می‌کند، فرصت‌هایی نیز به همراه دارد. تنوع منابع و تعدد نرم افزار‌های یادگیری و شبیه ساز فضای مجازی عرصه دسترسی را گسترده می‌کند.
 
حکیم زاده خاطرنشان کرد: باید متوجه ظرفیت‌های ایجاد شده باشیم؛ چرا که به واسطه فضای مجازی و کار‌های ارزشمندی که در این فضا انجام می‌شود، آموزش و پرورش به دوران قبل از کرونا باز نخواهد گشت.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر