تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

چالش های رئیس جمهور آینده

یک فعال سیاسی گفت: اوضاع اقتصادی ما به انتخابات امریکا وابسته ایت؛ اما اوضاع سیاسی ما تحت تاثیر مسائل داخلی خودمان خواهد بود.

کد خبر: ۷۳۲۲۰
۰۸:۵۲ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹
چالش های رئیس جمهور آینده
 
دیدارنیوز - علی صوفی اظهار کرد: چالش هایی که امروز در کشور وجود دارد تا سال‌های آتی استمرار خواهد داشت. چالش‌های اجتماعی، نارضایتی عمومی مردم از اوضاع اقتصادی و معیشتی خودشان و اوضاع نابه‌سامان اقتصاد کلان، عدم ثبات قیمت‌ها و ناتوانی دولت در مهار آن و همچنین تورم رو به افزایش مشکل امروز است و حتما تا ۱۴۰۰ هم ادامه خواهد داشت و چشم اندازی برای بهبودش نیست. 

وی ادامه داد: با این شرایط نه دولت و نه حاکمیت نمی تواند در جلب رضایت مردم اقدامی بکند. بنابراین رئیس جمهور آیندهها با این چالش ها نیز رو به رو است. 

این فعال سیاسی گفت: در انتخابات آتی عوامل خارجی هم از طرف دیگر وجود خواهد داشت. عمده ترین مشکلات خارجی ما در موضوع تحریم ها خلاصه می شود. گرچه کور سوی  امیدی به انتخابات امریکا و روی کار آمدن رئیس جمهور جدیدش داریم اما جهش خاصی نخواهیم داشت و درآمد ۷۰ میلیارد دلاری نفتی گذشته مان را در سال اینده نخواهیم داشت. 

وی یادآور شد: امیدی هست که اگر حتی ترامپ پیروز شود، با مذاکره با ایران بن بستی که برای هر دو کشور ایجاد کرده  را بخواهد برطرف کند. اما به هر حال ما رئیس جمهور آینده را با این چالش‌ها رو در. رو می بینیم. 

صوفی گفت: ممکن است روند وخیم تر باشد یا روندی رو به بهبود برایمان پیش بیاید. اگر شرایط دوم ایجاد شود مقداری اداره اوضاع کشور بهتر می شود و دولت با یک برنامه ریزی عملی تر می تواتد با این مشکلات را برطرف کند.

وی در پایان گفت: اوضاع اقتصادی ما به انتخابات امریکا وابسته ایت؛ اما اوضاع سیاسی ما تحت تاثیر مسائل داخلی خودمان خواهد بود. 
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی