تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

احضار مقصران و متهمان حادثه کنارک/ ورود دادسرای نظامی تهران به پرونده ناوچه کنارک

دادستان نظامی استان تهران ابعاد جدیدی از حادثه کنارک را تشریح کرد.

کد خبر: ۷۳۱۸۰
۱۵:۰۳ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ ۲۱ اردیبهشت ۹۹ بود که در حین تمرین دریایی تعدادی از شناور‌های نیروی دریایی ارتش، شناور پشتیبانی سبک کنارک دچار حادثه شد.
 
در این حادثه ۱۹ نفر به شهادت رسیدند و ۱۵ نفر هم زخمی شدند.
 
پس از گذشت ۵ ماه از این حادثه دادستان نظامی استان تهران ابعاد جدیدی از این حادثه را تشریح کرد و از پیگیری ابعاد مختلف این حادثه خبر داد.
 
غلام عباس ترکی دادستان نظامی‌استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان درباره حادثه انفجار ناوچه کنارک و به شهادت رسیدن تعدادی از خدمه ناوچه بر اثر این حادثه اظهار کرد: در فردای روز حادثه با اعزام هیاتی از دادسرای نظامی تهران، بازدید‌های میدانی و معاینات و تحقیقات محلی لازم در بندر چابهار و بندرعباس از محدوده اجرای عملیات تمرین دریایی انجام دادیم.
 
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این حادثه دلخراش گفت: متاسفانه در این حادثه ۱۹ نفر از خدمه ناوچه بلافاصله پس از اصابت موشک به شهادت رسیدند و تعداد ۱۵ نفر از خدمه مصدوم شدند.
 
دادستان نظامی تهران درباره علت وقوع این حادثه گفت: با توجه به تاکید فرمانده معظم کل قوا برای روشن شدن ابعاد این حادثه و شناسایی مقصران احتمالی و اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از تکرار این گونه حوادث، تحقیقات جامع قضایی و فنی با همکاری هیات بررسی سانحه ستادکل نیرو‌های مسلح، نیروی دریایی ارتش و وزارت دفاع صورت گرفته و تدابیر لازم اتخاذ شده است.
 
علت حادثه ناوچه کنارک چه بود؟
وی هرگونه خرابکاری یا دخالت عوامل امنیتی در این حادثه را منتفی دانست و افزود: براساس آخرین نتایج تحقیقات و بررسی کارشناسان، رعایت نشدن برخی تدابیر ابلاغی و نکات ایمنی از سوی ناوچه حادثه دیده و شرایط میدانی، علت اصلی این حادثه بوده است.
 
دادستان نظامی استان تهران گفت: به قصور و تقصیر‌ها در این زمینه در حال رسیدگی هستیم و افرادی به‌عنوان متهم احضار شده و اقدامات قضایی انجام شده است.
 
شکایتی از طرف خانواده شهدای حادثه واصل نشده است
ترکی گفت: اقدامات ارزشمندی توسط فرمانده کل ارتش و فرمانده نیروی دریایی ارتش برای دلجویی و همدردی از خانواده‌های شهدا و جانبازان انجام شده و تا کنون شکایتی به این مرجع از طرف این خانواده‌های بزرگوار واصل نشده است.
 
وی در عین حال تصریح کرد: لکن دادسرای نظامی تهران به جهت اینکه حادثه دارای جنبه عمومی است راساً به موضوع ورود کرده و به پرونده با جدیت رسیدگی می‌کند.
 
دادستان نظامی تهران تاکید کرد: خوشبختانه نیرو‌های مسلح در بالاترین سطح آمادگی رزمی و دفاعی قرار دارند و امیدواریم با پیگیری دقیق علل و عوامل وقوع این حادثه و حوادث مشابه و پیشگیری‌های لازم، به ارتقا اقتدار و آمادگی نیرو‌های مسلح عزیزمان کمک کنیم.
 
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير