تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

احضار مقصران و متهمان حادثه کنارک/ ورود دادسرای نظامی تهران به پرونده ناوچه کنارک

دادستان نظامی استان تهران ابعاد جدیدی از حادثه کنارک را تشریح کرد.

کد خبر: ۷۳۱۸۰
۱۵:۰۳ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ ۲۱ اردیبهشت ۹۹ بود که در حین تمرین دریایی تعدادی از شناور‌های نیروی دریایی ارتش، شناور پشتیبانی سبک کنارک دچار حادثه شد.
 
در این حادثه ۱۹ نفر به شهادت رسیدند و ۱۵ نفر هم زخمی شدند.
 
پس از گذشت ۵ ماه از این حادثه دادستان نظامی استان تهران ابعاد جدیدی از این حادثه را تشریح کرد و از پیگیری ابعاد مختلف این حادثه خبر داد.
 
غلام عباس ترکی دادستان نظامی‌استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان درباره حادثه انفجار ناوچه کنارک و به شهادت رسیدن تعدادی از خدمه ناوچه بر اثر این حادثه اظهار کرد: در فردای روز حادثه با اعزام هیاتی از دادسرای نظامی تهران، بازدید‌های میدانی و معاینات و تحقیقات محلی لازم در بندر چابهار و بندرعباس از محدوده اجرای عملیات تمرین دریایی انجام دادیم.
 
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این حادثه دلخراش گفت: متاسفانه در این حادثه ۱۹ نفر از خدمه ناوچه بلافاصله پس از اصابت موشک به شهادت رسیدند و تعداد ۱۵ نفر از خدمه مصدوم شدند.
 
دادستان نظامی تهران درباره علت وقوع این حادثه گفت: با توجه به تاکید فرمانده معظم کل قوا برای روشن شدن ابعاد این حادثه و شناسایی مقصران احتمالی و اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از تکرار این گونه حوادث، تحقیقات جامع قضایی و فنی با همکاری هیات بررسی سانحه ستادکل نیرو‌های مسلح، نیروی دریایی ارتش و وزارت دفاع صورت گرفته و تدابیر لازم اتخاذ شده است.
 
علت حادثه ناوچه کنارک چه بود؟
وی هرگونه خرابکاری یا دخالت عوامل امنیتی در این حادثه را منتفی دانست و افزود: براساس آخرین نتایج تحقیقات و بررسی کارشناسان، رعایت نشدن برخی تدابیر ابلاغی و نکات ایمنی از سوی ناوچه حادثه دیده و شرایط میدانی، علت اصلی این حادثه بوده است.
 
دادستان نظامی استان تهران گفت: به قصور و تقصیر‌ها در این زمینه در حال رسیدگی هستیم و افرادی به‌عنوان متهم احضار شده و اقدامات قضایی انجام شده است.
 
شکایتی از طرف خانواده شهدای حادثه واصل نشده است
ترکی گفت: اقدامات ارزشمندی توسط فرمانده کل ارتش و فرمانده نیروی دریایی ارتش برای دلجویی و همدردی از خانواده‌های شهدا و جانبازان انجام شده و تا کنون شکایتی به این مرجع از طرف این خانواده‌های بزرگوار واصل نشده است.
 
وی در عین حال تصریح کرد: لکن دادسرای نظامی تهران به جهت اینکه حادثه دارای جنبه عمومی است راساً به موضوع ورود کرده و به پرونده با جدیت رسیدگی می‌کند.
 
دادستان نظامی تهران تاکید کرد: خوشبختانه نیرو‌های مسلح در بالاترین سطح آمادگی رزمی و دفاعی قرار دارند و امیدواریم با پیگیری دقیق علل و عوامل وقوع این حادثه و حوادث مشابه و پیشگیری‌های لازم، به ارتقا اقتدار و آمادگی نیرو‌های مسلح عزیزمان کمک کنیم.
 
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور