تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.

کانکس‌های بحران به مدارس تهران رفت

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از آغاز نصب کانکس حاوی تجهیزات امداد و نجات در مدارس پایتخت خبر داد.

کد خبر: ۷۳۱۵۶
۱۳:۰۲ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ رضا کرمی محمدی با بیان اینکه نصب کانکس تجهیزات امدادی در گام دوم طرح مدرسه آماده در حال انجام است، گفت: بر این اساس تا کنون ۱۵ مجموعه تجهیزات در قالب کانکس امداد و نجات آماده و در اختیار مدارس قرار گرفته و تا پایان امسال این تعداد به ۵۰ دستگاه اهدایی افزایش خواهد یافت.
 
 
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه اولویت با مدارس پر جمعیت است، گفت:سعی داریم در فاز اول اجرای این طرح در هر منطقه حداقل دو مدرسه مجهز به کانکس تجهیزات امداد و نجات شوند.
 
کرمی محمدی در خصوص شرایط انتخاب مدرسه برای نصب کانکس تجهیزات امداد و نجات نیز گفت: در فاز اول اجرای طرح، مدارسی انتخاب می‌شوند که در اجرای طرح مدرسه آماده همکاری خوب داشته اند، سند خطرپذیری مدرسه در وضعیت زرد یعنی خطرپذیری متوسط باشد، سازه مدرسه نسبت به سایر مدارس منطقه از استحکام بالاتری برخوردار باشد، حیاط مدرسه بزرگ باشد، مکان مناسب برای نصب کانکس داشته باشد و در صورت امکان مدارس دیگری نیز در نزدیکی این مدرسه باشد تا در مواقع ضروری یا آموزشی، دانش آموزان بیشتری ازآن بهرمند شوند.
 
 
وی در خصوص ضرورت این طرح افزود: مدارس و به خصوص مدرسه آماده باید در مواقع اضطراری بدون نیاز به نیرو‌های امدادی، قادر به کنترل بحران باشد. برای این منظور علاوه بر داشتن آگاهی و مهارت، لازم است ابزار و تجهیزات مورد نیاز را در دسترس داشته باشد. ضمن اینکه مدارس به عنوان یکی از اماکنی که در بحران‌ها می‌توانند به کمک محله و محیط اطراف خود بیایند می‌توانند از این ظرفیت‌ها در سطح محله نیز استفاده کنند.
 
 
کرمی محمدی تصریح کرد: این تجهیزات شامل تجهیزات امداد و نجات، ابزار‌های دستی، تجهیزات ارتباطی و پشتیبانی، تجهیزات و اقلام دارویی، کیف کمک‌های اولیه، مواد خوراکی و ... است که در قالب یک کانکس به مدارس اهدا می‌شود. از آنجایی که هدف از اهدای کانکس به مدارس ارتقای ایمنی و پیشگیری از خطر به هنگام وقوع زلزله است، لذا باید توجه داشت که این ابزار به عنوان یکی از اجزای غیر سازه‌ای مدرسه، نباید موجب مخاطرات جدیدی برای دانش آموزان باشد لذا در جانمایی و استقرار صحیح آن باید دقت شود.
 
 
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: این کانکس با امضای تفاهم‌نامه از سوی دبیر ستاد مدیریت بحران هر منطقه به مدیر مدرسه تحویل می‌شود و کانکس تجهیزات امداد و نجات مدرسه، حداقل امکانات لازم برای انجام واکنش اضطراری را در اختیار مدیر و گروه مدیریت بحران مدرسه قرار می‌دهد و اعضای گروه مدیریت بحران مدرسه می‌توانند از تجهیزات این کانکس در شرایط اضطراری یا در تمرین و مانور‌ها با تشخیص مدیر مدرسه استفاده کنند.
 
 
وی گفت: ایجاد و ارتقاء آمادگی در جامعه برای رویارویی با حوادث و سوانح باعث می‌شود علاوه برکاهش خسارات جانی و مالی در هنگام وقوع حادثه، شرایط بازگشت هرچه سریع‌تر به حالت عادی نیز فراهم شود. یکی از راه‌های آمادگی در برابر حوادث، مجهز بودن شهروندان به اقلام مورد نیاز در ساعات اولیه پس از وقوع حادثه است. بر اساس شدت و وسعت حادثه، تا رسیدن نیرو‌های امدادی می‌توان از این تجهیزات برای حفظ حیات و سلامتی حادثه دیدگان استفاده شود.
 
کرمی محمدی در مورد اجرای طرح ملی مدرسه آماده و احتمال تجهیز مدارس سراسر کشور به این امکانات نیز گفت: طرح ملی مدرسه آماده از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تدوین شده و در انتظار تایید از سوی سازمان مدیریت بحران کشور است. شرایط ایده‌آل این است که تمام مدارس کشور به این امکانات دسترسی داشته باشند، اما تصمیم گیری در این مورد برعهده نهاد‌های کشوری است.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
پرطرفدارترین ها